13. 5. 2018

Upfronts 2018: Novinky 2018/19 od NBC

Upfronts 2018: Novinky 2018/19 od NBC

Stanice NBC dnes v podvečer zveřejní své programové schéma. Je proto nejvyšší čas podívat se, jaké novinky jsou objednané, abychom tušili, co to vlastně v programu konkrétně uvidíme.

Trailery vám jako vždy přineseme v samostatných článcích i s našimi komentáři.

Abby's
Komedie se odehrává v nejlepším baru v San Diegu, který je domovem dobrých cen, výborné společnosti a samozřejmě také Abby. Tento nelicencovaný bar je umístěn na hrdinčině dvorku a je pravým opakem všeho, co dnes představuje společenská scéna. Jsou zde pevná pravidla: žádné telefony, najít zde místo k sezení zabere čas a prohra v sázce znamená vypít nealkoholový cukerný drink. Jak vám řeknou místní, scházet se u Abby's je neskonalá pocta. Ale jakmile jste jednou ve vnitřním kruhu, jste rodina.

The Enemy Within
Erica Shepherd je bývalá agentka CIA. Známá je ale především jako zrádkyně Spojených států a díky tomu si momentálně odpykává doživotní trest v nejpřísněji střežené věznici. Přestože je to proti všemu, v co kdy věřil, je agent FBI Will Keaton (Chestnut) nucen požádat o pomoc právě tuto ženu. Nikdo jiný mu chytit lidi, které ona zná tak dobře, nemůže pomoci. Koneckonců, chytit špiona může jedině ten, kdo umí přemýšlet jako špion…

The Gilded Age
Seriál je zasazen do New Yorku v 80. letech 19. století, do doby, která znamenala novou společenskou vlnu, rychle nabyté, leč ještě rychleji ztracené bohatství a nové budovy na 5th Avenue. Marian Brook je chytrá mladá žena z konzervativní rodiny, která se stěhuje do zámožné rodiny, kterou tvoří nelítostný patriarcha George Russell, jeho prostopášný syn Larry a ambiciózní manželka Bertha. Marian brzy na vlastní kůži okusí zcela nový svět, který se jí vytvoří přímo před domovním prahem.

I Feel Bad
Emet je perfektní matka, šéfová, manželka, přítelkyně a dcera. No dobře, není úplně perfektní. Vlastně se ze všech sil snaží přijít na to, jak správně žít život, asi jako my všichni ostatní. Jistě, cítí se provinile, když se jí zdá sexy sen o někom jiném než jejím manželovi, nebo když předstírá, že nezná své děti, když zlobí na veřejnosti, nebo když využívá vlastní zaměstnance k řešení osobních problémů. Ale to je přece v pořádku, no ne? Nikdo nemůže mít všechno a dělat všechno dokonale.

The InBetween
Cassie Bishop se narodila s darem, i když ona sama jej považuje za prokletí. Hrdinka může vidět mrtvé a komunikovat s nimi, pomáhat jim s nedořešenými problémy… ať už dobrovolně, nebo ne. Její dlouholetý kamarád, detektiv Tom Hackett, a jeho nový partner, bývalý FBI agent Damien Asante, potřebují pomoc s řešením temně zamotané vraždy, Cassie proto souhlasí a využije své schopnosti. I přes svou počáteční neochotu dost možná našla způsob, jak své vlastní démony držet na uzdě, zatímco pomáhá při řešení těch největších kriminálních případů ve městě.

Manifest
Když letadlo letu č. 828 bezpečně přistálo po turbulentním, leč rutinním letu, posádce a pasažérům se ulevilo. Aniž by to tušili, během těchto několika hodin v letadle uběhlo na světě pět let a jejich přátelé, rodiny a kolegové dávno truchlili jejich ztrátu a posunuli se se životem dál. Nyní musí hrdinové čelit nemožnému, nicméně dostávají druhou šanci. Sotva však nová realita začne doléhat, odhalí se ještě větší záhada. Někteří z pasažérů si uvědomí, že jsou dost možná předurčeni k významnějším věcem, než si vůbec kdy dokázali představit.

New Amsterdam
Lékařské drama se inspiruje Bellevue, nejstarší veřejnou nemocnicí v Americe. Hlavním hrdinou je nadaný a okouzlující doktor Max Goodwin, který byl čerstvě zvolen do čela nemocnice. Goodwin je rozhodnut zahodit veškerou byrokracii a pokusit se poskytnout mimořádnou péči pro všechny. Ale jak zrovna on může pomoct? Doktoři a ostatní personál tohle všechno slyšeli už dříve. Hrdina však nebere „ne“ jako odpověď a pokusí se porušit status quo a vdechnout nemocnici nový život. Jde totiž o jediné místo na světě, které je schopné léčit pacienty s Ebolou, vězně z Rikers i prezidenta spojených států pod jednou střechou. Chce nemocnici vrátit na výslunní a zajistit jí stálé místo na mapě.

The Village
Lidé, kteří bydlí v jedné budově, si vytvoří pevné rodinné pouto, ačkoliv jde jen o přátele a sousedy. Sarah je zdravotní sestřička a svobodná matka, která vychovává teenagera. Gabe je mladý student práv, který dostal staršího a nečekaného spolubydlícího. Ava musí zajistit budoucnost pro svého syna narozeného ve Státech, když jí hrozí vyhoštění ze země. Nick je veterán, který se vrátil z války, a je srdcem a duší budovy. V neposlední řadě nechybí Ron a Patricia, kteří mají své vlastní zajímavé příběhy. Všechny jejich životní okamžiky a příběhy dokazují, že rodina je všechno – i když jde o rodinu, kterou si vytvoříte z lidí ve vaší blízkosti.

Kdo dočetl až sem, musí zaručeně likovat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře24zobraz všech 24 příspěvků
Salem

Salem

ale příběh bude jenom o deseti max
před 5 roky
Hurvi

Hurvi

No 10 hlavných a zvyšok môžu predstavovať postupne (na chvíľu), presne ako v 4400
před 5 roky
misiacik0308

misiacik0308

Tak tá špiónska vec a ten Manifest sa mi zdajú celkom zaujímavé . Možno ešte dám šancu Abby´s ale viac asi...
před 5 roky
Další články k tématu