15. 5. 2018

Seriálové osudy: Scorpion a další zrušené seriály od CBS

Seriálové osudy: Scorpion a další zrušené seriály od CBS

Stanice CBS letos nemá mnoho šokujících zpráv. Loni fanoušky zasáhl konec 2 Broke Girls, letos asi největším koncem bude Scorpion. Seriál se loučí po čtyřech řadách a v příští sezóně ho již neuvidíme. Rozhodnutí to ale není překvapivé, jelikož letos čísla byla opravdu hodně nízko.

Po dvou odvysílaných sériích se loučí komedie Kevin Can Wait a Superior Donuts. S tímto rozhodnutím už se víceméně počítalo od doby, kdy stanice zveřejnila hromadné prodloužení většiny svého programu. Seriály, které v seznamu chyběly, měly automaticky šanci na přežití výrazně sníženu. Zajímavostí však je, že Kevin končí navzdory tomu, že měl průměrná čísla lepší než jeho pondělní kolega Man with a Plan, který však bude pokračovat i v příští sezóně (informace o prodlužnování na CBS přineseme v jedné z dalších bleskovek).

Kromě těchto tří nových informací byla zároveň oficiálně potvrzena zrušení letošních neúspěšných novinek. Loučí se tři komedie a jedno drama. Wisdom of the Crowd kvůli průměrné sledovanosti a skandálu hlavního herce nakonec nedostal objednávku nad základní rámec 13 epizod. Me, Myself & I byl stažen z programu předčasně, zde taky nebylo co řešit. Nebudou pokračovat ani 9JKL a Living Biblically.

Další díly seriálu
Copak asi dělají tyto tlačítka? 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
andromache

andromache

Taky nevím, kdo je praštil po hlavě, že udělali tak pitomé rozhodnutí :( :(.
před 5 roky
andrea168

andrea168

Škorpion mne na jednu stranu mrzí, na druhou jsem to čekala a nepřekvapuje mne to. Doufám, že stanice...
před 5 roky
Koldik

Koldik

dost bolo trapenia...
před 5 roky
Další články k tématu