22. 6. 2018

Novinka pod lupou: All Night (Hulu)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název All Night (Párty)
Žánr Komedie / Teen
Stanice Hulu
Premiéra 11. 5. 2018
Vysílání pátek, 12:00
Délka pilotu 24 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Skupinka středoškoláků právě odmaturovala. Mají celý život před sebou, nicméně na jejich střední škole je čeká poslední noc – celonoční večírek, který se pořádá pro maturanty každý rok přímo v prostorách školy. Tito studenti mají během jediné noci poslední šanci, jak za sebou zanechat nesmazatelnou stopu a splnit si všechny sny, na které v průběhu studia nedokázali sebrat odvahu.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Miluju seriály, o kterých nic nevím, jdu do nich naprosto bez očekávání vyloženě pouze kvůli NPL a pak na mě vybafne něco, co mě totálně dostane do kolen. Už jsou to možná tak tři týdny, co jsem pilot All Night viděla, ale pořád si to pamatuju, jako by to bylo včera. To je co říct, když jsem mezi tím měla dvacet dalších pilotů.

Tady mi prostě a jednoduše sedí všechno. Středoškolské prostředí navozuje tu správnou atmosféru teen seriálů, přesto ale není tak hlasité a klišoidní, abyste protáčeli panenky. Postav je hodně, ale spolehlivě se v nich vyznáte. Hudba nemá chybu, stejně jako nápad na samotný příběh, který mi do jisté míry připomíná výbornou romantickou komedii Mixology, která byla bohužel zrušena po první řadě. Celkově se mi ale líbí, když tvůrci dokážou vymyslet seriál vtipně a kvalitně a roztáhnout ho do deseti epizod, i když se odehrává jen během jediného dne (nebo noci). Proto se mi taky líbila poslední řada Matky, která mně osobně přišla jako jedna z těch nejlepších (kdyby ji nepokazili tím finále).

Ale zpět k All Night. Pilot utekl jako voda a dokázal mě spolehlivě navnadit na další sledování. Moc se mi líbí, že postavy jsou napsány stereotypně a mají stereotypní cíle / sny / chování, ale je to tak schválně a záměrně, jako by to tvůrci dávali lehce do parodie, ale zase ne tak moc, aby seriál přecházel do trapnosti. Humor mi přišel hodně povedený, smála jsem se nahlas hned několikrát, zvlášť když studenti vymýšleli způsoby, jak dostat alkohol přes přísnou „ochranku“ v čele se zkušenou ředitelkou. Ta šprtka to s ročenkami totálně zabila! :-)

Nemůžu jinak, než dát 100 %. Nečekala jsem nic, ale dostala jsem perfektní, pohodový a zábavný seriál se sympatickými postavami a povedeným tématem i zpracováním. Pilot uteče jako nic a dokáže dokonale navnadit na maratonové sledování celé řady.
  • postavy
  • příběh
  • povedené vtipy i zábavné situace
  • hudba
100 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Zaujal vás popis nebo trailer? Nebo si počkáte až na více ohlasů a podle toho se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak dej palec. Nebo plusko! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře9zobraz všech 9 příspěvků
jukab

jukab

Taky jsem za polovinou série a utíká to jako voda, tohle se Hulu povedlo :)
před 5 roky
Destinytte

Destinytte

Pilot mě vůbec nezaujal, ale rozhodla jsem se sledovat dál, jestli náhodou... Jsem u 4. dílu a je to...
před 5 roky
ragelly

ragelly

Dokoukáno. Nadšení z pilotu trošku polevilo, ale celkově hodnotím jako solidní oddychovku...
před 3 roky
Další články k tématu