2. 8. 2018

Další reboot dostane ALF

Další reboot dostane ALF

Milovaný sci-fi sitcom z 80. letech ALF se přidává k řadě vracejících se seriálů. Společnost Warner Bros. je v prvních fázích přípravy rebootu o chlupatém sarkastickém mimozemšťanovi, který se nastěhuje do běžné americké rodiny.

ALF se vysílal v letech 1986–1990 na stanici NBC, dočkal se celkem čtyř sérií a 102 epizod. WB podle dostupných informací nyní hledá scenáristu, který by se ujal scénáře k rebootu, nicméně samotná společnost odmítla zprávu komentovat.

Sitcom je pryč z obrazovek již téměř tři dekády. I nadále však zůstává jedním z nejmilovanějších seriálů moderní kultury. V posledních letech se na hlavního hrdinu odkazovalo hned v několika dalších seriálech, např. Simpsons, Family Guy, Big Bang nebo Mr. Robot, stejně jako i ve filmech (Guardians of the Galaxy, Hot Tub Time Machine). Kromě toho se ALF objevil v reklamách pro DirecTV a Radio Shack nebo ve videohře XCOM: Enemy Unknown.

Paul Fusco propůjčil Alfovi hlas a byl také spolutvůrce, scenárista, režisér a výkonný producent původního seriálu. Prozatím není jasné, jaké bude jeho zapojení do potenciálního rebootu.

V kostýmu Alfa se po celou dobu vysílání objevoval herec Michu Meszaros. Ten však bohužel v červnu 2016 zemřel ve věku 76 let.

Na tyhle čudlíky nesmíš klikat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře30zobraz všech 30 příspěvků
sandokan555

sandokan555

Tak Stano Danciak je asi tak znami ako u Cechov Krampol ..takze si mozes urobit predstavu ci je...
před 5 roky
Qmati

Qmati

Jakpak si poradí s Alfem - aby ho za poznámky pořád nežalovali :) Bude mít sledovanost ? Tenkrát byl...
před 5 roky
WillowPurple

WillowPurple

Nemyslím si, že je to zrovna špatný nápad. Ale obávám se, že se to nějak pokazí a prostě se to neudrží.
před 5 roky
Další články k tématu