13. 8. 2018

Seriálové osudy: Trial & Error

Seriálové osudy: Trial & Error

Stanice NBC propásla deadline v rozhodnutí o prodloužení či zrušení své komedie Trial & Error pro třetí sérii. Jelikož nepadlo oficiální rozhodnutí o prodloužení, produkční studio Warner Bros. aktuálně aktivně hledá pro seriál nový domov, nicméně se dá předpokládat, že se nových epizod této zábavné antologie již nedočkáme. Konečné rozhodnutí však padne až v momentě, kdy hercům vyprší smlouvy.

Antologický formát, kdy každá série sleduje jiný případ vraždy, je vhodný spíše pro streamovací služby. První série získala dobré kritiky a druhá je na tom ještě lépe (91 vs. 86 % na Rotten Tomatoes). Nicméně sledovanost na NBC nebyla loni nijak zázračná a letos je to ještě horší, jelikož stanice seriál přesunula z hlavní sezóny na léto.

Ve druhé sérii advokát Josh Segal dostává svůj druhý velký případ. Jeho úkolem je obhajovat výstřední první dámu z East Peck, která je známá svými křiklavými obleky, velkými klobouky a kočkou bez chlupů. Tato dáma je totiž obviněna z bizarní vraždy svého milovaného manžela.

NBC vysílá druhou řadu každý čtvrtek po dvou epizodách. Finále je naplánováno na 23. srpna.

Další díly seriálu
Za každej like dostane autor bonbón! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Destinytte

Destinytte

První sérii jsem milovala a tak moc jsem se těšila na druhou... Druhá je velký zklamání, modlím se za to,...
před 5 roky
Majkl303

Majkl303

Mi se náhodou druhá série líbí :) Není tak dobrá, jako byla ta první, ale přesto se u ní bavím...
před 5 roky
Další články k tématu