13. 8. 2018

Seriálové osudy: Knightfall

Seriálové osudy: Knightfall

Kabelovka History dnes oznámila, že prodlužuje svou novinku Knightfall pro druhou řadu. To však není jediná informace, která spolu s obnovením zazněla.

V nových epizodách se k osazenstvu přidá Mark Hamill, herec známý především ze své ikonické role ze Star Wars. Kromě něj herecké řady doplní také Tom Forbes (The Bastard Executioner) a Genevieve Gaunt (The Royals). Hamill ztvární Taluse, bitvami zoceleného rytíře výpravy, který přežil desetileté zajetí ve Svaté zemi a nyní je požádán, aby trénoval nové zasvěcence Řádu.

Prodloužení seriálu, který se natáčel v České republice, není překvapivé. První řada získala průměrně 25 milionů diváků v týdenních číslech. Aktuálně je to třetí nejlepší drama na kabelovce v celkových divácích v týdenních číslech, alespoň to uvádí History i Nielsen.

Seriál se přidává k prodlouženým Vikingům. Kromě těchto dvou seriálů má stanice v rukávu nadcházející novinku Project Blue Book.

Druhou sérii si pod svá tvůrčí křídla vezme Aaron Helbing (Spartacus: War of the Damned), který zde bude působit na pozici showrunnera a výkonného producenta.

Další díly seriálu
Copak asi dělají tyto tlačítka? 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře7zobraz všech 7 příspěvků
Jenny17

Jenny17

Mě to teda vůbec nebavilo, strašné zklamání .o(. Do 2 řady už nejdu.
před 5 roky
CrazyGeek

CrazyGeek

Bylo to něco jiného (ehm), než jsem čekal, ale na druhou řadu se podívám rád.
před 5 roky
Alaya

Alaya

Išla som sa kuknúť cez odkaz z článku na herečku Genevieve Gaunt, ale myslím, že na jej stránke je...
před 5 roky
Další články k tématu