1. 9. 2018

Novinka pod lupou: Sideswiped (Youtube Red)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název Sideswiped
Žánr Komedie
Stanice Youtube Red
Premiéra 25. 7. 2018
Vysílání celá série dostupná
Délka pilotu 26 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Celý život říkala ne. Tato svobodná workoholička se však cítí bídně a v den svých 35. narozenin se rozhodne vtrhnout do bláznivého světa Tinderu a online randění. Během noci získá 252 „matchů“ a rozhodne se jít na rande s každým z nich. V tomto bláznovství ji podporuje mladší sestra i matka, která se odmítá smířit se svým věkem a hraje si stále na osmnáctiletou.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Tak tohle se mi líbilo. Po lehce horší Lize on Demand je Youtube Red zpátky v seriálové hře s komedií Sidewsiped. Na začátku jsem měla trošku obavy, protože zdlouhavá úvodní scéna těží především z trapných vtípků, až mi bylo trapně, že jsem se u toho vážně smála.

Moc se mi líbí celý nápad. Tinder a další online seznamky jsou v dnešní době v kurzu a je docela i šance, že se tam skutečně s někým seznámíte. A to, že chce potkat 250 chlápků, si zadělává na docela zábavnou a rozmanitou komedii, protože charaktery postav můžou být hodně zajímavé a různorodé.

Hlavní hrdinka je sympaťačka. Asi bych ji ani nehádala 35 let, a už vůbec bych netipovala, že je to i tvůrkyně seriálu. Její ségra je ještě taky v pohodě, i když bych se bez ní obešla. Matka už vyloženě leze na nervy, ale samotná hrdinka to naštěstí vynahrazuje. Doufám, že se příběh bude více soustředit na samotné randící zkušenosti a rodinka se zde bude vyskytovat co možná nejméně, i když podle posteru a prvního dílu předpokládám, že to nebude tento případ.

Vtípky už jsem nakopla v úvodu. Začínáme trapnou scénkou na gynekologii, u které jsem se ale stejně nasmála až podezřele hodně. Povedený byl taky nákup kávy a její následné pití před vstupem do klubu. A následně jsme se vrátili k trapnosti využitím pánských pisoárů, ale na druhou stranu hrdinka u toho měla tak solidní sarkastické hlášky, že jsem jim to hned odpustila, protože se nešlo nesmát. Jejím hláškám, ne celé scénce, ta byla vážně trapná.

Celkově jsem se u pilotu výborně bavila. Líbí se mi celé téma, které má podle mě velký potenciál. Určitě tento seriál dokoukám, po delší době je to pro mě svěží a zábavná komedie.
  • hlavní hrdinka
  • super nápad z moderního světa
  • povedené vtipy
  • matka
  • občas dovedeno do trapnosti
80 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Zaujal vás popis nebo trailer? Nebo si počkáte až na více ohlasů a podle toho se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Magnetky na kliknutí. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
Destinytte

Destinytte

Seriál mě trochu láká, ale k tomuhle typu matek mám odpor, takže radši vynechám...
před 5 roky
Nira

Nira

Rozhodně zkusím :-)
před 5 roky
ragelly

ragelly

Dokoukáno. Docela jsem se bavila, i když nešlo o nic světoborného. Líbilo se mi, že i když...
před 3 roky
Další články k tématu