3. 9. 2018

Novinka pod lupou: Deep State (Fox)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název Deep State
Žánr Drama, Thriller, Konspirační
Stanice Fox (UK)
Premiéra 5. 4. 2018
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 50 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Max Easton je bývalý špion, kterého začne znovu dohánět minulost, když je odvelen zpět od svého nového života šéfem tajného MI6/CIA týmu s názvem Sekce. Max se brzy dostane do centra nebezpečné války tajných složek v široce se táhnoucí konspiraci, která bude těžit z šíření chaosu na Středním východě.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Mám poslední dva dubnové resty a jak tak koukám, nechala jsem si tady dva nejtěžší seriály na názor. Kromě Deep State je to ještě City and the City, které vydám asi zítra, ale teď se pokusím sesumírovat svůj názor na tuto konspirační „novinku“ (za ty měsíce už se to asi novinkou moc nazývat nedá).

Deep State patří do žánru, který mě vždy zajímá, ale u kterého většinou nakonec odcházím zklamaná, což se stalo i tady. Možná jsou konspirační a špionážní lepší filmy, které mají svou omezenou délkou rychlejší spád. Deep State mi přišel až moc roztahaný a nudný, což je škoda, protože potenciál určitě měl.

Myslím, že selhává především scénář. Herecké výkony mi přišly v pohodě, ovšem postavy jsem si nedokázala vůbec zapamatovat. Jediným plusem je to, že hrdina je holohlavý, takže se vám snadno vybaví, ale ostatní splývají v jednu rozmazanou skvrnu. To jde ruku v ruce právě se zmiňovaným scénářem, který se snaží být chytrý, ale ve výsledku je nic neříkající a nudný. Jak jsem se na sledování těšila, tak jsem stále více chladla a na konci už jsem se modlila, ať už přijdou titulky, protože ta nuda byla k nevydržení.

I když mám žánr ráda, další sledování neplánuju. Pilot, který by měl obecně nalákat, zklamal na plné čáře. Příběh rychle zapomenete a ani postavy si nestihnete vměstnat do paměti, takže je vám vlastně jedno, jak to celé dopadne.
  • konspiračních seriálů není nikdy dost
  • ale mohly by být zpracovány trošku zábavněji
  • nevýrazné postavy
  • nudný příběh
20 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Zaujal vás popis nebo trailer? Nebo si počkáte až na více ohlasů a podle toho se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Kdo nelikuje není SerialZoňák! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu