21. 9. 2018

Novinka pod lupou: The Good Cop (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název The Good Cop
Žánr Komedie, Krimi
Stanice Netflix
Premiéra 21. 9. 2018
Vysílání celá série k dispozici

Délka pilotu: 44 minut

Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Hodný a upřímný Tony Jr. dostává cenné rady od svého nezodpovědného otce Tonyho Sr., který je vysloužilý policista z NYPD. Tyto rady dostává ve všech odvětvích od práce až po milostný život.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Josh Groban je i herec? To jsem netušila! Každopádně seriál byl zajímavý. Neohromil mě tak, jak jsem doufala, že mě netflixácká novinka ohromí, na druhou stranu to ale nebylo ani nic tragického. Místy mi to trošku připomínalo B99, ale Good Cop se s touto komedií nemůže v zábavnosti srovnávat.

Co se mi líbilo nejvíc, to byl samotný případ. Myslím, že ho tvůrci vymysleli opravdu chytře, dost mě to zaujalo a byla jsem zvědavá, jak se vražda odehrála a kdo je pachatel. A musím říct, že i samotné vyústění bylo překvapivé, svěží, neokoukané a zábavné, takže za to má seriál ode mě velké plus.

Naopak nejméně se mi líbily samotné postavy. Hlavní hrdina může být k smíchu svými zásadami, scéna u semaforu byla poprvé i podruhé dost zábavná. Ale otec mě nezaujal ani trošku, stejně jako jeho vztah k synovi. Nějak mě nedokázali společně ohromit, nudila jsem se u jejich scén. A jelikož to je základním kamenem celého seriálu, je to pro mě zároveň i základním problémem / nedostatkem.

Seriál má ten problém, že ničím moc nevyčnívá. První případ byl sice zajímavý, ale zapomenete na něj poměrně rychle. Postavy by chtěly doladit. Možná by mu více slušel nějaký větší provázanější případ, který by se v průběhu řešil. Na epizodní komedii to má málo vtipu a nedostatečné charisma.
  • zajímavý případ a jeho vyústění
  • vztah otce a syna (plus postava otce)
  • epizodní formát
50 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Zaujal vás popis nebo trailer? Nebo si počkáte až na více ohlasů a podle toho se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Kdo nesdílí není Čech! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
kate23

kate23

:-D tak na tohle se podívám hlavně kvůli Joshi Grobanovi :-D jako mlaďoch v Ally McBeal nebyl špatný...
před 5 roky
lukascoolarik

lukascoolarik

V těch dvou epizodách, které jsem snesl, si paradoxně zazpíval jenom Tony Danza. :-D
před 5 roky
ragelly

ragelly

Dokoukáno. Četla jsem si zpětně svůj názor z pilotu a v podstatě to platí i na celý seriál....
před 3 roky
Další články k tématu