20. 10. 2018

Seriálové osudy: Luke Cage

Seriálové osudy: Luke Cage

U článku o zrušení seriálu Iron Fist mnoho z vás psalo, že byste tipovali, že jako první půjde z kola ven Luke Cage. No, řekněme, že jste nebyli daleko od pravdy. Pouhých několik dnů po zrušení prvního marvelovského seriálu Netflix přichází se smutnýi zprávami i o druhém hrdinovi. Luke Cage končí po dvou sériích, třetí řada již nevznikne.

„Bohužel, Luke Cage se již se třetí řadou nevrátí,“ uvedli ve společném vyjádření Netflix a Marvel. „Všichni jsme moc vděční oddanému showrunnerovi, scenáristům, hercům a štábu, kteří hrdinu z Harlemu přivedli k životu v uplynulých dvou sériích, a všem fanouškům, kteří seriál podporovali.“

Zrušení seriálu je překvapením. Scenáristé posledních šest měsíců pracovali na nových scénářích a přijímali rady a názory od Netflixu i Marvelu. Herům se smlouva prodloužila a čekalo se pouze na oficiální potvrzení objednávky třetí řady. Podle dostupných informací se napětí stupňovalo za poslední měsíc, nicméně vše nakonec bylo rozhodnuto během posledních 48 hodin. Všechny strany se nemohly dohodnout na tom, jak by seriál měl pokračovat dál, a plány na další sérii se tedy rozpadly kvůli tvůrčím neshodám.

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nás motivuj sdílením! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře16zobraz všech 16 příspěvků
Michalenka

Michalenka

Beztak zruší už všechno :DD
před 5 roky
sonkad

sonkad

Presne. Toto je pre mňa dobrá správa, najhorší z Defenders seriálov. Veľmi som sa snažila, ale nedala...
před 5 roky
Koldik

Koldik

skoda to rozhodne nie je...
před 5 roky
Další články k tématu