5. 11. 2018

Den v seriálech: Walking Dead, Penny Dreadful, Witcher...

Den v seriálech: Walking Dead, Penny Dreadful, Witcher...

Další rychlý přehled o dění v seriálovém světě je zde!

Penny Dreadful se dočká pokrčování. Kabelovka Shwotime objednala nový seriál, který je sequelem tohoto oblíbeného dramatu. Název zní Penny Dreadful: City of Angels. Příběh je zasazen do Los Angeles v roce 1938. Tvůrce John Logan se vrátí i zde v úloze tvůrce, scenáristy a výkonného producenta. Natáčení by mělo začít v roce 2019. Další kapitola Penny Dreadful bude mít novou lokaci, nové časové zařazení, ale také nové postavy a dějové linky.

Streamovací služba Hulu objednala novou komedii Dollface, ve které v hlavní roli zazáří Kat Dennings. Hlavní hrdinkou je mladá žena, která se poté, co dostane kopačky od svého dlouholetého přítele, musí vypořádat z vlastní představivostí, aby se doslovně i obrazně mohla znovu vrátit do světa plného žen a pokusila se napravit vztahy se svými kamarádkami, které celé ty roky zanedbávala.

ABC se pomalu vrhá do pilotového šílenství. Objednává lékařské drama Blank. Hlavním hrdinou je egoistický chirurg, který prodělá vážnou mozkovou příhodu. Ta od základu změní jeho osobnost, vymaže všechny vzpomínky, ale zanechá mu všechny chirurgické dovednosti zcela bez poskvrnky. Stává se z něho dobrák od kosti, který šokuje a zmate své kolegy i rodinu novým pohledem na život.

Andrew Lincoln se s The Walking Dead (Živí mrtví) přece jen nadobro neloučí. Herec se upsal hned třem celovečerním filmům, které AMC s Walking Dead vytvoří.

A nakonec tu máme další castingové střípky z chystané novinky The Witcher. A že jich je fakt hodně!

Za každej like dostane autor bonbón! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře11zobraz všech 11 příspěvků
Olivia Caroline Jones

Olivia Caroline Jones

komedie s Kat Dennings vypadá dobře :-)
před 5 roky
Kyra01

Kyra01

Teším sa na Penny dreadful a čo sa týka Zaklínača, uvidíme ako to nakoniec dopadne, snáď lepšie ako to vyzerá.
před 5 roky
rigor mortis

rigor mortis

No jelikož jsem prioritně čtenář, tak k hrám jsem se dostal až dlouho po tom, co jsem už po několikáté...
před 5 roky
Další články k tématu