29. 11. 2018

Den v seriálech: Midseason, Timeless, trailery a další

Castingy

Jeffrey Dean Morgan se vrátí do Supernatural (Lovci duchů) v roli Johna Winchestera.

Anne Hathaway a Tina Fey se přidávají k osazenstvu romantické antologie, kterou připravuje Amazon.

George Eads po této sérii odejde ze seriálu MacGyver.

Gwilym Lee se přidává k seriálu The Great od Hulu.

Sean Bean získal roli v dramatu World on Fire z prostředí druhé světové války na ITV.

Donald Sutherland získal hlavní roli v minisérii The Undoing od HBO.

Garrett Wareing se objeví v novince Pretty Little Liars: The Perfectionists.

Alexis Denisof se přidá k osazenstvu druhé řady Chilling Adventures of Sabrina.

Claes Bang získal hlavní roli v chystaném Draculovi, kterého pro BBC a Netflix vyvíjí Steven Moffat.

Herci míří do pilotů

Alona Tal získala hlavní roli v pilotu rebootu NYPD Blue.

Premiéry

The Walking Dead (Živí mrtví) (série 9B): 10. února

Pilotová sezóna

ABC objednává komediální pilot Happy Accident. Komedie sleduje dvě rodiny z Pittsburghu – otce se třemi dospělými dcerami a hotelovou zpěvačku se synem studujícím medicínu – kteří jsou nuceni se spolu dát dohromady poté, co je odhaleno dekády staré tajemství.

NBC dává put pilot objednávku dramatu 3 000 Hours. Příběh se točí okolo skupinky lidí toužící po magisterském titulu z psychologie, kteří potřebují 3 000 hodin v terénu s pacienty, aby získali diplom. Hrdinové musí balancovat mezi vzděláním, přátelstvím a ne zrovna zářivým osobním životem. Při svém putování nachází jedinečné a překvapivé způsoby, jak pomáhat svým pacientům, ale také se učí, jaké to je pomáhat svým kolegům i sami sobě.

The CW vyvíjí seriál inspirovaný částečně autobiografickou knihou GCB (Good Christian Bitches). Projekt se točí okolo moderního kostela Flock v Austinu, kde modlitby a hudba zakrývají tíhu hříchů a tajemství. GCB se již vysílal na ABC v roce 2011, kde však neprošel přes první řadu. Za novou verzí opět stojí producenti Aaron Kaplan a Darren Star, kteří měli na svědomí i předchozí seriálovou verzi.

Nové seriály

Starz objednává seriály P-Valley a Hightown. P-Valley se odehrává v deltě řeky Mississippi, kde se krása hledá jen těžko. V centru se ocitá nenápadný striptýzový klub a postavy, které projdou jeho dveřmi – lidé plni naděje, beznaděje, zlomení, v sedmém nebi, krásní i zatracení. V hlavních rolích se objeví Brandee Evans a Nicco Annan.

Krimi drama Hightown je zasazeno do prostředí Cape Cod, kde frčí obchod s drogami. Jednoho dne se na pobřeží objeví tělo, které objeví pracovnice místní rybářské firmy, která je odhodlaná pomoct vraždu vyřešit i přesto, že státní policie ji nechce nikde poblíž případu.

Netflix dal desetiepizodní objednávku hrané adaptaci kultovního japonského anime Cowboy Bebop. Vesmírný western vypráví příběh party lovců odměn, kteří utíkají od své minulosti a loví ty nejnebezpečnější kriminálníky v solárním systému. Dokonce jsou schopni i zachránit svět… za dostatečně vysokou odměnu.

Další střípky

TV Line má první fotografie z finálového filmu Timeless.

CBS v midseason

Stanice CBS oznámila svůj midseason program komedií. Doobjednávku nedostává novinka Happy Together ani revival Murphy Brown (Murphy Brownová). Do programu místo nich budou zařazeni Man with a Plan (od 4. února, pondělí 20:30) a novinka Fam (od 10. ledna, čtvrtek 21:30). V programu stále chybí komedie Life in Pieces (Rodinka na kousky).

Ohledně dramat prozatím víme pouze to, že Seal Team se po zimní pauze vrátí 13. března. A doobjednávku epizod nedostává veternán Criminal Minds (Myšlenky zločince); 15. epizoda aktuální série tedy bude finále sezóny a možná i celého seriálu.

ABC v midseason

Také stanice ABC dala vědět, jak její program bude vypadat v midseason, a stejně jako CBS, i zde se vše točilo prozatím pouze okolo komedií. Spin-off k The Goldbergs (Goldbergovi) s názvem Schooled bude mít premiéru 9. ledna a vysílat se bude za Goldbergovými. Tím pádem nahradí American Housewife (Americká manželka), která se přesune na úterý ve 20:00, kde vystřídá novinku The Conners, která tou dobou již dojede svou jedenáctidílnou sezónu.

Trailery

Luther


Elseworlds (Arrowerse crossover)


The Grand Tour


Fuller House


Líbilo se? Tak to dej vědět světu! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře7zobraz všech 7 příspěvků
A.R.G.U.S.

A.R.G.U.S.

Na novou sérii Luthera čekám hodně dlouho, hlavně jsem rád, že se tam objeví Ruth Wilson, ta mi...
před 5 roky
kjama

kjama

Už zase starej Winchester! Snad už ne, nechci...
před 5 roky
eliza2210

eliza2210

Odchod Georga Eadsa ma vážne mrzí. Po Lethal Weapon už druhá rozbitá dvojica, ktorá naozaj na obrazovke...
před 5 roky
Další články k tématu