10. 1. 2019

Novinka pod lupou: Cavendish (CBC)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název Cavendish
Žánr Komedie
Stanice CBC
Premiéra 8. 1. 2019
Vysílání úterý, 21:30

Délka pilotu: 23 minut

Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Dva stále se špičkující bratři se vrací do svého rodného městečka, aby se zde starali o nemocného otce. Místo toho se však střetnou s výstředními obyvateli a ještě divnějšími povídačkami a pověrami.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

To jsem zase jednou měla, na co koukat. Musím říct, že někdy ty piloty jsou opravdu utrpení, a 23 minut se vám zdá jako 23 miliard let. Možná trochu přeháním, určitě to není ten nejhorší pilot, co jsem kdy viděla. Ale rozhodně patří do škatulky těch seriálů, které po zhlédnutí prvního dílu nechci už nikdy v životě vidět.

Hlavní postavy jsou na zabití. Nevím, kdo mi vadí víc, asi všichni dohromady, a jejich vzájemné interakce ten pocit ještě násobí. Jeden bratr je takový hippie typ, neustále se všemu směje a je přehnaně nadšený, druhý je naopak věčný bručoun a pořád se mu něco nelíbí. A pak tam jsou vedlejší postavy, které se snad ani nedají popsat. Možná jen jediným slovem: jsou prostě divné.

Celkově mi pilot přišel ujetý a strašně uřvaný, zaměstnaný, zmatený. Nebyla tam chvilka klidu, v každé chvíli se snažili o vtip, jenže ve většině případů spíše zacházeli do trapnosti. Bohužel, tento humor se mi velkým obloukem vyhnul.
  • postavy
  • humor
  • všechno ostatní
10 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Zaujal vás popis nebo trailer? Nebo si počkáte až na více ohlasů a podle toho se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nás motivuj sdílením! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
carolos

carolos

Plne ťa chápem :D Rovnaké pocity som mal po seriáli Ghosted. Zo všetkých seriálov v tej sezóne som...
před 5 roky
CUTE_BUT_PSYCHO

CUTE_BUT_PSYCHO

Ragelly obdivujem že si dokázala pretrpieť celý pilot, ja som sa dostala do 90% TRAILERU a viac už som...
před 5 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

Já nedala ani 50.
před 4 roky
Další články k tématu