9. 2. 2019

Novinka pod lupou: Tigtone (Adult Swim)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název Tigtone
Žánr Animovaný, Komedie
Stanice Adult Swim
Premiéra 14. 1. 2019
Vysílání úterý, 12:00

Délka pilotu: 12 minut

Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Tigtone je sága o na misích závislém hrdinovi, který si probojovává svou cestu životem v satirickém fantasy vesmíru s melodramatickými postavičkami. Hrdina vždy do puntíku plní zákon a rozkazy, ale nikdy jejich podstatu a účel.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Přesně tohle je ten typ rádoby komedií, u kterých nechápu, pro koho jsou vlastně určeny. Existuje někdo, komu se tento styl humoru vůbec líbí? Asi ano, jinak by se podobné věci netočily. Ale tohle jde tak mimo mě, až to hezké není.

Vlastně musím říct, že jak nemám ráda animáky, tak zrovna to mi na tom vadilo ze všeho nejméně. Mnohem větší problém jsem měla se samotným příběhem a postavami, které mi přišly opravdu nesnesitelné. Nenašla jsem tady nikoho, kdo by mě zaujal nebo pobavil. Celý pilot se nesl v tom duchu, že se postavy překřikovaly. Jasně, má to být absurdní a co nejvíce přitažené za vlasy, chápu, že to je záměr tvůrců. Ale opět se vracím ke své původní otázce – baví tento styl někoho?

Pozitivní na celém pilotu byla jeho dvanáctiminutová délka. Sice by bylo lepší ji skrouhnout ještě o polovinu, ale alespoň jsem u toho neztratila tolik času jako u běžných pilotů.
  • stopáž
  • nesnesitelné postavy
  • trapná snaha o humor
10 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Zaujal vás popis nebo trailer? Nebo si počkáte až na více ohlasů a podle toho se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak to ukaž ostatním! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
pataaaaaa159

pataaaaaa159

Náhodou to bylo fajn a tak debilní, až to bylo vtipný. Jdu na další epizody
před 5 roky
Yellow

Yellow

Není propadák jako propadák, nějaké si jde i užít, viz Sharknado. Ze zvědavosti jsem na to mrkla a...
před 5 roky
Další články k tématu