6. 2. 2019

Den v seriálech: Super Bowl trailery, Perfectionists, AHS...

Castingy

Jake Austin Walker a Meg DeLacy se přidávají k osazenstvu pilotu Stargirl.
Jane Lynch si zopakuje roli Reidovy matky v jedné z epizod závěrečné série Criminal Minds (Myšlenky zločince).
Rosanna Arquette získala stálou roli v Ratched, netflixáckém seriálu od Ryana Murphyho.
Ashleigh Murray bude hlavní hvězdou v pilotu Katy Keene, který je spin-offem Riverdale.
Jordin Sparks, Matt Shively a Brooks Brantly ztvární hlavní role v komedii Besties od Freeform.
Kyle Gallner ztvární hlavní roli v true crime dramatu Interrogation od CBS All Access.

Premiéry

Cloak and Dagger (Freeform): 4. dubna (dvouepizoda)
The Bold Type (Freeform): 9. dubna
Pretty Little Liars: The Perfectionists (Freeform): 20. března
The Village (NBC): 19. března (o týden posunuto kvůli State of the Union)

Nové piloty, projekty a seriály

FX objednává nový dramatický seriál Y podle komiksu. Hlavní roli ztvární Diane Lane. V postapokalyp­tickém světě jsou všichni muži mrtví. Nový světový řád v čele se ženami prozkoumá gender, rasu, sociální třídy a boj o přežití.

Freeform objednává nový seriál, který je rebootem Party of Five (Správná pětka), ale zaměřený na imigranty – mexicko-americké sourozence, kteří se snaží sami přežít, když jsou jejich rodiče náhle deportováni do Mexika. V hlavních rolích se objeví Brandon Larracuente, Emily Tosta, Niko Guardado a Elle Paris Legaspi.

ABC objednává dva komediální piloty – Nana a nepojmenovaný sitcom. Nana v hlavní roli s Katey Sagal se točí okolo přehnaně ochranářského otce, který je po smrti své manželky nucen začít žít se svou tchýní, která mu pomáhá vychovávat dvě vnučky, které téměř ani nezná.

Nepojmenovaný sitcom se inspiruje skutečnými životy moderních pastorů Tourého a Sarah Robertsových. Hlavními hrdiny jsou Omari a Hope, kteeří společně vedou moderní kostel a sdílí ještě výstřednější a chaotický domov, ve kterém vychovávají čtyři děti.

ABC mimo hlavní sezónu vyvíjí reboot Bewitched (Očarovaný). Těžce pracující černá svobodná matka je i čarodějka. Vdá se za Darrena, bílého smrtelníka, který je tak trochu povaleč. Snaží se překonat své neshody a i když hrdinka ovládá magii, není tak mocná, aby dokázala svého chlapa donutit se změnit.

Netflix objednává seriál Pieces of Her podle knihy bestsellerové autorky Karin Slaughter. Když sobotní odpolední výlet do obchoďáku vyústí v násilí, pohled mladé dívky na svou matku se navždy změní. Postavy z matčiny minulosti se začínají objevovat na scéně a hrdinka je nucena vydat se na útěk, na cestu, na které skládá střípky pravdy o bývalé identitě své matky a odhaluje tajemství svého dětství.

Fox objednává další dva dramatické piloty – Deputy a nepojmenovanou dramedy. Deputy se točí okolo strážníka Billa Hollistera, který miluje rozkopávání dveří, ale je naprosto ztracen v týmových schůzích. Když náhle zemře šerif z LA County, Bill se stane dočasným šerifem a dostane na starost 10 000 strážníků vykonávajících své povolání v moderním divokém Západě.

Nepojmenovaná dramedy se v první sérii odehrává během jediné noci na svatbě. Seznámíme se s hosty, dozvíme se překvapivá odhalení o jejich minulosti i přítomnosti. Uvidíme, že věci nejsou vždy takové, jaké se znají. Pilot zkoumá pouta lásky, přátelství a rodiny v různých fázích života.

Fox objednává ještě další dva piloty, thriller neXT a komedii Adam & Eve. V neXT se chytrý, leč paranoidní bývalý ředitel technické firmy přidá k agentce Homeland Cybersecurity a jejímu týmu, aby společně zastavili první krizi umělé inteligence. Objevil se robot na útěku, který má schopnost se neustále vylepšovat. Pilot kombinuje akci a prozkoumávání toho, jaké místo má technologie v našich životech.

Adam & Eve sleduje jeden pár ve třech fázích jejich vztahu: mladí a vášniví, ve středním věku s dětmi a v důchodu. Je to komedie plná velkých otázek: Co to stojí, aby manželství vydrželo? Dokážou se lidé změnit? A proč si ani po 40 letech nedokážou společně zvolit restauraci, aniž by to nevyústilo v problém?

Netflix objednává novou komedii Special podle částečné autobiografie Ryana O'Connella. Hlavním hrdinou je gay, který prodělal dětskou mozkovou obrnu. Rozhodne se opustit tuto svou identitu oběti nehody a konečně jde za životem, po němž touží.

Další střípky

Nová řada Farga se začne natáčet letos v zimě.

Zástupci kabelovky FX během zimní novinářské konference TCA uvedli, že nás čekají další cykly American Horror Story a American Crime Story i přesto, že tvůrce Ryan Murphy odešel k Netflixu. Prozatím ale není další nápad na pokračování Feud (Zlá krev). U ACS však nečekejte na Katrinu, která nakonec asi nevznikne. Prý jsou na stole čtyři různá témata a je pravděpodobné, že všechna budou postupně natočena.

Murphy dále naznačil návrat Scream Queens. „Emma, Billie, Lea a já jsme pro. Ale otázkou je, jak by to mělo vypadat? Šestidílná minisérie? Film? Koho vrátit zpět do příběhu? Chceme znát vaše názory, je tolik otázek…“

American Housewife (Americká manželka) plánuje dvě muzikálové epizody, jedna se bude točit okolo reality show American Idol: The Search for a Superstar (American Idol), v seriálu budou hostovat i porotci.

Trailery

The Handmaid's Tale (Příběh služebnice)


Game of Thrones (Hra o trůny)


The Twilight Zone


NCIS (Námořní vyšetřovací služba)


Pretty Little Liars: The Perfectionists


Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře10zobraz všech 10 příspěvků
pataaaaaa159

pataaaaaa159

Ještě chybí zpráva že další řada seriálu Atlanta se posunuje až na další rok, protože nebyl čas na natáčení.
před 5 roky
patrik1177

patrik1177

Ten teaser na GoT je podle mě malinký přešlap... i když docela originální, já nevěřil vlastním očím.
před 5 roky
A.R.G.U.S.

A.R.G.U.S.

Y: The Last Man je velice povedená komiksová série, zdejší synopse k seriálu zní dost mimo, ale co...
před 5 roky
Další články k tématu