2. 3. 2019

Novinka pod lupou: Traitors (Channel 4)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název Traitors
Žánr Drama, Historický, Špionážní
Stanice Channel 4
Premiéra 17. 2. 2019
Vysílání neděle, 21:00

Délka pilotu: 47 minut

Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Po skončení druhé světové války dostane v Londýně mladá Angličanka za úkol dělat špeha proti své vlastní zemi. Jejím cílem je odhalit ruského agenta, který je umístěn v srdci britské vlády.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Mně přijdou ty britské špionážní seriály všechny úplně stejné. Ono na druhou stranu ale nejde udělat něco extra odlišného, když mají všechny shodný koncept. Traitors je docela zábava, jen mám ten problém, že ve mně pilot nezanechal žádný dojem. Po několika dnech od odsledování už si nemůžu pomalu vybavit, o co tam vlastně šlo.

Každopádně epizoda utekla rychle a představila zajímavý příběh. Špionážní žánr je většinou serializovaný, takže se dá předpokládat, že celá první série bude vzrušující jízda, kdy se bude pomalu odhalovat jedna informace za druhou, napětí se začne stupňovat a na konci série nás čeká bouřlivé vyvrcholení.

Postavy jsou sympatické. Líbí se mi, že vlastně u nikoho nevíte, co od nich čekat. Hledáte špeha, takže musíte automaticky předpokládat, že se přetvařují všichni, a o to je to zábavnější. Hlavní hrdinka vypadá jako sladká a nevinná dívka, ovšem nepřekvapilo by mě, kdyby to hrála ne na dvě, ale i na více stran. Ta její motivace jdoucí přes postel je podle mě trošku zbytečné klišé.

Celkově to rozhodně není nejhorší seriál, jaký jsem kdy viděla. Jen mě znepokojuje, že už po pár dnech si z něj téměř nic nepamatuju. Nějak se tím vytrácí chuť k dalšímu sledování. Pokud by mi ve watchlistu zůstal několik let, už si na něj asi nikdy nevzpomenu.
  • zábavné postavy
  • serializovaný příběh
  • nezanechá žádný dojem
60 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Zaujal vás popis nebo trailer? Nebo si počkáte až na více ohlasů a podle toho se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nám o tom dej vědět! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu