30. 3. 2019

Novinka pod lupou: Turn Up Charlie (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název Turn Up Charlie
Žánr Komedie
Stanice Netflix
Premiéra 15. 3. 2019
Vysílání celá série k dispozici

Délka pilotu: 25 minut

Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Charlie je neúspěšný DJ a věčný svobodný mládenec. Hrdina dostává poslední šanci k tomu, aby se prosadil, když se shodou náhod stane chůvou problémové dcery svého slavného nejlepšího přítele.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Celou dobu během sledování jsem si myslela, jak se mi ten seriál nelíbí. A když pilot skončil, tak jsem se zamyslela a uvědomila si, že to vlastně vůbec nebylo špatné. On samotný začátek dokáže docela odradit. Vidíme poměrně nesympatické a nudné postavy, které dělají nudné a nezáživné věci. Ale pak se to trošku rozjede.

Nevěřím tomu, že tohle říkám zrovna já, ale nejzábavnější scény jsou ty, ve kterých figuruje malá holka. Docela mi připomíná hrdinku z filmu Kudrnatá holka, který jsem upřímně neviděla už takových dvacet let a ani pořádně nevím, o co tam šlo. Ale tak nějak ve mně tohle dítě dokázalo právě na tento film vyvolat vzpomínky (možná je to jejími vlasy).

Její interakce s hlavním hrdinou je parádní. I když jsou oba z jiných světů, jiného věku a nemají vůbec nic společného, tak nějak si našli společnou řeč a jejich chemie byla parádní. Samozřejmě bylo hned jasné, jak se celý děj bude vyvíjet, ale to nevadí, hlavně když při sledování byla zábava.

Samotný závěr epizody ukázal, že se máme na co těšit. Opět platí, že je jasné, jak se to celé bude vyvíjet dál – holka udělá hrdinovi pár schválností a dostane ho do několika problémů a prekérních situací, nakonec si ale uvědomí, že ho má taky ráda, on ji má taky rád, ale bude tam nějaká krize s rodiči, kteří ho kvůli tomu ze zaměstnání propustí, a je to oba bude mrzet… A kdo uvidí celou sérii, schválně mi řekněte, jestli nemám pravdu.

Dalším dílům asi šanci dám. Rozhodně nejde o seriál, který bych si hned u pilotu zamilovala a nedočkavě vyhlížela další díly. Ale rozhodně mě bavil o dost víc, než jsem si v prvních pěti minutách myslela. Utrpení mě naštěstí minulo.
  • malá holka
  • chemie mezi ní a hrdinou
  • výrazné zastoupení hudby
  • nedokáže zcela pohltit
  • nemusím další díly vidět hned
70 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Zaujal vás popis nebo trailer? Nebo si počkáte až na více ohlasů a podle toho se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Kdo nesdílí není Čech! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
LucieKM

LucieKM

@ragelly Musí se tomu seriálu nechat, že mě překvapil, že to právě zas tak klišoidní nebylo včetně závěru....
před 5 roky
Nira

Nira

Tenhle seriál by mi úplně unikl, i článek jsem skoro přehlídla... Ale šanci tomu rozhodně dám :-)
před 5 roky
Další články k tématu