31. 3. 2019

Novinka pod lupou: The Bay (ITV)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název The Bay
Žánr Drama, Krimi
Stanice ITV
Premiéra 20. 3. 2019
Vysílání středa, 21:00

Délka pilotu: 45 minut

Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Příběh je zasazen do přímořského městečka Morecambe. Lisa Armstrong je policistka, která vezme případ pohřešovaných dětí. Rychle ale zjistí, že má osobní spojitost s postiženou rodinou, která může ohrozit nejen případ samotný, ale také její kariéru.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Podobně jako u kanadské novinky The Murder, i Britové sází na policejní hrdinku, která bude mít kvůli osobnímu životu trable a bude muset skrývat pravdu před svými kolegy. The Bay je typické britské drama. Jeho atmosféru poznáte na míle daleko, v podstatě nemá moc čím překvapit.

I přes to mě sledování bavilo. Rozhodně nemůžu říct, že se tato novinka stane nějakým mým oblíbeným seriálem. Spíš bych ji zařadila do té kategorie jednosezóních věcí, které odsleduju a ihned na ně zapomenu. Vlastně názor píšu asi šest dnů po vidění pilotu a musím přiznat, že jsem si musela pustit ukázku, protože jsem si vůbec nevybavila, o čem to vlastně bylo. Ale stačila vteřina a hned mi to celé naskočilo.

Přiznávám, že jsem si užívala hrdinčiny trable. Je docela smutné vidět, co se člověku může stát za nešťastné náhody. Na druhou stranu je ale nutné říct, že kdyby všechny tyhle hrdinky nebyly na hlavu, tak by hned káply božskou, což by jim zachránilo místo i zdravý rozum. Ale samozřejmě pak by nebylo nic, co by se mohlo příběhově rozvíjet, a to by byla nuda. To je takové moje malé dilema. Mám odhodit selský rozum jen proto, abych dostala zábavnost a vzrušení v příběhu? Možná. Ale na druhou stranu existuje mnoho seriálů, které dokážou zůstat inteligentní, a přesto mě naplno pohltí.
  • sledování příjemně utíká
  • zajímavý případ
  • nelogické chování postav
  • ničím nevyčnívá z davu
60 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Zaujal vás popis nebo trailer? Nebo si počkáte až na více ohlasů a podle toho se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak šiř tuto zprávu do světa! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu