23. 4. 2019

Seriálové osudy: NCIS LA, New Orleans, Last Man Standing atd

Seriálové osudy: NCIS LA, New Orleans, Last Man Standing atd

Hned čtyři dobré zprávy za posledních pár dnů. Velikonoce se nesly ve znamení prodlužování, najdete zde své oblíbené seriály?

Stanice CBS objednala nové série svým kriminálkám z NCIS série. V sezóně 2019/20 se vrátí NCIS: Los Angeles (Námořní vyšetřovací služba L. A.)NCIS: New Orleans (Námořní vyšetřovací služba: New Orleans), které se tak přidávají k původnímu seriálu, jenž byl prodloužen již před několika dny. Los Angeles bude mít už 11. sérii, New Orleans se připraví na šestou. Oba osudy se očekávaly.

Na Foxu bude v příští sezóně pokračovat sitcom Last Man Standing (Poslední chlap), který zde zažívá nový boom. Seriál byl zrušen na ABC a dal si rok pauzu. Fox jej oživil pro letošní sezónu a nasazení v pátečním večeru se osvědčilo, takže není důvod nepokračovat dál.

Na britském Channel 4 se vrátí se třetí sérií retro komedie Derry Girls. Opět nejde o překvapení. Začátek druhé série získal 3,2 milionu diváků. Pro Channel 4 tak jde o nejlepší start britské komedie za posledních 15 let.

Další díly seriálu
Kliknutím aktivuješ úžasnost! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
minion93

minion93

juchuu NCIS teším sa na obe :)
před 5 roky
SparkySpeirs

SparkySpeirs

Prodloužení NCIS-ek není žádným překvapením, ale stejně mi spadl obrovský kámen ze srdce :)
před 5 roky
IrmaVep

IrmaVep

Nevíte něco o Derry Girls?? Už mi ty třeštiprdla chybí :(
před 3 roky
Další články k tématu