29. 4. 2019

Seriálové osudy: Santa Clarita Diet, Blindspot, Wrecked

Seriálové osudy: Santa Clarita Diet, Blindspot, Wrecked

Dnešní osudy nejsou pro fanoušky příliš šťastné. Máme tu hned tři seriály, které se s největší pravděpodobností na obrazovky již nevrátí.

Netflix oficiálně zrušil svou zombie komedii Santa Clarita Diet, seriál se loučí po třech sériích. Důvod neznáme. Netflix sice nezveřejňuje přesnou sledovanost svých seriálů, ale třetí řada, která měla premiéru na konci března, se za poslední měsíc objevila v různých seznamech nejsledovanějších streamovacích seriálů. Jako vždy již probíhá na sociálních sítích kampaň za záchranu.

Kebelovka TBS zrušila komedii Wrecked, seriál se také loučí po třech sériích. Rozhodnutí přichází půl roku od konce třetí série, která vysílala finále v říjnu. V podobné situaci se nachází také Angie Tribeca a The Guest Book – obě komedie odvysílaly poslední série před několika měsíci, stále však neznají rozhodnutí o prodloužení či zrušení.

Stanice NBC stáhla s okamžitou platností Blindspot (Mrtvý bod) ze svého programu. Seriál bude mít měsíc pauzu, zbytek série odvysílá na konci května. Vrátí se 24. května a o týden později (31. 5.) odvysílá dvě závěrečné epizody čtvrté řady. Ačkoliv Blindspot zatím nebyl oficiálně zrušen, stažení z programu nikdy nevěstí nic dobrého.

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nám o tom dej vědět! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře12zobraz všech 12 příspěvků
Yellow

Yellow

Zrovna na Joela jako nemrtvého jsem čekala a dost by mě bavilo, jak by se s tím vypořádal. DAMN IT!
před 4 roky
Son of Anarchy

Son of Anarchy

nevim co si slibujou od te mesicni pauzy. I kdyby to byl takovej propadak co se sledovanosti tyce, tak asi...
před 4 roky
WillowPurple

WillowPurple

Tyhle smutné novinky o Santa Clarita Diet mě vážně dostaly. Nečekala jsem to ani náhodou... :(
před 4 roky
Další články k tématu