10. 5. 2019

Nálož nových seriálů pro CBS, Fox a NBC

Během noci se s novými seriály roztrhl pytel. Objednávala stanice Fox i stanice CBS a jedním kouskem do mlýna přispěla také NBC. Zaujal vás popis některé z novinek?

NBC

Zoey's Extraor­dinary Playlist

Zoey Clarke je chytrá a nadaná programátorka ze San Francisca. Po náhlém zdravotní problému začne hrdinka slyšet skryté touhy a přání lidí ve svém okolí, které jsou jí sdělovány v písničkách. Nejprve přemýšlí, jestli se nezbláznila. Brzy si však uvědomí, že toto nevyžádané prokletí může být úžasným darem.

CBS

Evil

Evil je psychologický mystery seriál, který proti sobě staví vědu a náboženství a zkoumá původ všeho zla. Hlavní hrdinkou je skeptická forenzní psycholožka, která se přidá ke knězi ve výcviku a k tesaři, aby společně vyšetřovali údajné zázraky, démonická posednutí a nevysvětlitelné fenomény v okolí kostela.

FBI: Most Wanted

Spin-off FBI. V centru dění je jednotka FBI, která se zabývá uprchlými kriminálníky. Hrdinové honí a zatýkají nebezpečné zločince, kteří si vysloužili své místo na seznamu nejhledanějších li­dí.

All Rise

Seriál sleduje oddané, chaotické, nadějeplné a občas absurdní životy soudců, žalobců a obhájců, kteří spolupracují s úředníky, ochrankou a policisty ve snaze docílit spravedlnosti pro lidi z Los Angeles, a to vše navzdory chybami naplněnému právnímu systému.

Bob Hearts Abishola

Obyčejný úředníček ve středních letech dostane infarkt. V nemocnici se neočekávaně zamiluje do zdravotní sestřičky – imigrantky z Nigérie. Hrdina se rozhodne dosáhnout toho, aby mu dala žena šanci.

Broke

Hrdina je rozmazlený synáček z bohaté rodiny. Když mu ale otec přistřihne křidýlka tím, že mu zmrazí kreditku, musí se syn i se svou manželkou přestěhovat ke své sestře, se kterou dosud neměl téměř žádný kontakt. Oba sourozenci jsou tak nuceni opět začít komunikovat.

Carol's Second Act

Poté, co hlavní hrdinka vychová své dvě děti a pověsí svou celoživotní práci učitelky na hřebík, rozhodne se vydat na jedinečnou novou cestu. Pokusí se dosáhnout svého snu a stát se doktorkou.

The Unicorn

Skupinka nejbližších přátel a rodiny se rozhodne pomoct čerstvě ovdovělému muži, který nyní prožívá svůj nejhorší rok života. Hrdina se musí starat o dvě dcery a odhodlat se vydat vstříc světu randění, ve kterém, k jeho vlastnímu překvapení, je velmi žádaným objektem.

Fox

Deputy

Moderní policejní drama kombinuje prvky klasického westernu a novodobého policejního smýšlení a jednání. Po smrti šerifa je na jeho pozici dosazen ten nejméně očekávaný člověk. Hrdina pokračuje v rodinné tradici ochránců zákona, nicméně je zvyklý spíše na zneškodnění záporáků než na navigování spletité politické pavučiny sociálních vztahů. Dostane pod sebe zkušený tým sebevědomých a komplikovaných osobností, které nespočinou, dokud není nastolena spravedlnost.

neXt

Vzrušující thriller sleduje vzestup a tažení smrtícího pokaženého robota. Kombinuje akci se zkoumání toho, jak moderní technologie zasahují do našich životů a mění nás způsobem, kterému zatím zcela nerozumíme. Vynálezce v Silicon Valley odhalí, že jeden z jeho výtvorů – silný robot – může zapříčinit celosvětovou katastrofu. Spojí síly s agentem kyberzločinu, aby společně bojovali proti záporákovi, jakého svět ještě neviděl. Záporákovi, který proti lidem používá tu nejhorší zbraň – je samotné.

Prodigal Son

Malcolm Bright ví, jak přemýšlí vrazi. Jeho otec totiž byl jeden z nejznámějších sériových vrahů, který si říkal The Surgeon (Chirurg). Právě proto je Bright tím nejlepším kriminálním psychologem široko daleko. Hrdina využívá svou geniální mysl k tomu, aby pomáhal newyorské policii řešit krimi případy. Kromě toho se musí potýkat s manipulativní matkou, nepříjemně normální sestrou, vražedným otcem a jeho vlastními touhami a pudy.

Nepojmenované drama od Annie Weisman a Jasona Katimse

Adaptace australského seriálu Sisters. Hlavní hrdinka je jedináček. Její život se obrátí vzhůru nohama, když její otec, uznávaný doktor, prozradí, že použil vlastní sperma k umělému oplození a početí stovek dětí. Hrdinka má najednou dvě nové sestry. Tyto tři mladé ženy se pomalu začnou sbližovat a vytvoří si nečekané sesterské pouto.

Outmatched

Rodinná komedie o obyčejném párečku z Jersey. Manželé se snaží vychovávat čtyři děti, z nichž tři jsou zcela náhodou certifikovaní géniové.

The Great North

Rodina Tobinů se vydává na aljašské dobrodružství. Svobodný táta Beef se ze všech sil snaží udržet své děti pohromadě. Tato práce je rázem o dost těžší, když se umělecky založená dcera Judy rozhodne odejít z rodinné rybářské lodi do okouzlujícího světa místního obchoďáku.

Další díly seriálu
Ó náš nejdražší čtenáři moc děkujeme za podporu. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře12zobraz všech 12 příspěvků
Tempy

Tempy

Jasně, nejdřív se to "pročistí" po trailerech, potom po Lupách a uvidíme, jestli do těch...
před 4 roky
Caroline115

Caroline115

Mně se docela líbí Evil a ta australská adaptace. Možná ještě ten animák a Zoey má potenciál.
před 4 roky
sandokan555

sandokan555

Zoey's Extraor­dinary Playlist .. este nech to daju ako hudobne vlozky a bude to uplny odpad ..ale nechapem...
před 4 roky
Další články k tématu