12. 5. 2019

ABC, Fox, NBC a další seriálové novinky pro sezónu 2019/20

ABC, Fox, NBC a další seriálové novinky pro sezónu 2019/20

V dnešním článku se podíváme na poslední větší várku objednaných novinek pro novou sezónu. Najdete v nich nějakou, která by vás zaujala?

For Life

Fiktivní serializované drama, které se volně inspiruje životem Isaaca Wrighta Jr. Hlavním hrdinou je vězeň, který se stane právníkem a vede případy pro ostatní vězně. Zároveň se však také snaží zvrátit vlastní rozsudek doživotí, který dostal za zločin, který nespáchal. Jeho odhodlání pramení z touhy vrátit se k milované rodině a životu, jenž mu byl ukraden.

United We Fall

Jo a Bill se snaží přežít ze dne na den a vychovávat své dvě malé děti, zatímco se musí vypořádávat s náročnými rodinnými příslušníky. Billova matka, která s nimi žije, má vždy svůj vlastní názor, a Jo má zase velkou latinskoamerickou katolickou rodinu, která nikdy neváhá dát nahlas najevo, že to podle nich tento pár ani trošku nezvládá. Bill a Jo naštěstí mají velkou podporu jeden ve druhém a společně stojí proti všem: dalším rodičům, učitelům, doktorům, specialistům, trenérům, spolupracovníkům, ale především proti svým dětem.

The Baker and the Beauty

Daniel je obyčejný chlapík, který pracuje v rodinném pekařství a dělá vše, co od něj kubánští rodiče a sourozenci očekávají. Během jedné bouřlivé noci v Miami však potká dívku jménem Noa, která slaví úspěchy jako módní průkopnice a celosvětová superstar. Hrdinův život se rázem ocitne v záři reflektorů. Dokáže tento nevšední pár žít společný život a zatáhne své rodiny do kulturního střetu?

Emergence

Policejní velitelka najde na kraji silnice poblíž záhadné nehody mladé dítě, které nemá žádné vzpomínky na to, co se stalo. Vyšetřování ji vtáhne do velké konspirace, v jejímž centru stojí identita tohoto dítěte.

Filthy Rich

Patriarcha velké zámožné rodiny náhle zemře při leteckém neštěstí. Při čtení jeho vůle se rodina, která si vydobyla své bohatství a prestiž založením mimořádně úspěšné křesťanské televizní stanice, dozví o tom, že jejich otec má další tři mimomanželské děti. Ty jsou také zmíněné ve vůli a mají nárok na majetek, čímž ohrožují rodinné jméno i bohatství. Všichni najednou mají vlastní motivy a nikdo se svých snů nevzdá bez boje.

Perfect Harmony

Komedie o tom, že můžete najít inspiraci na těch nejméně očekávaných místech. Bývalý profesor hudby Arthur Cochran nečekaně zaslechne zkoušku sboru v jednom maloměstském kostele. Najde zde skupinku zpěváku, kteří jsou falešní, až z toho bolí uši. I když Arthur pochází z úplně jiného těsta, společně s nově objeveným sborem dokáže najít svou trošku štěstí ve chvíli, kdy ji všichni potřebují nejvíce.

Lincoln

Legendární forenzní kriminologista Lincoln Rhyme byl vážně zraněn při honbě za sériovým vrahem známým jako Sběratel kostí. Hrdina je povolán zpět do akce,když vrah opět udeří. Vytvoří si jedinečné přátelství s mladou policistkou Amélií, která mu pomůže vystopovat smrtelného génia, a dále se budou věnovat dalším velkým případům newyorské policie.

Indebted

Dave a Rebecca jsou rodiče, kteří si chtějí vynahradit všechny ty roky plné plínek a bezesných nocí. Věci však vezmou nečekané obrátky, když se na scéně objeví Davovi rodiče, kteří jsou na mizině. Dave nemá na výběr, musí otevřít dveře lidem, kteří mu dali všechno. Rodiče však neznají hranice a začínají se hromadit otázky o tom, kdo je tu vlastně nyní rodič.

Další díly seriálu
Copak asi dělají tyto tlačítka? 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře8zobraz všech 8 příspěvků
luckily

luckily

No nevím, nic mě přímo nechytlo, že bych to musela vidět. Uvidím, jak to bude vypadat až vyjdou nějaké...
před 4 roky
Destinytte

Destinytte

Možná For Life... Jinak mě nic nezaujalo.
před 4 roky
maurie

maurie

Kriminologista jako profese v češtině neexistuje, možná byl myšlen kriminalista, který je překladově...
před 4 roky
Další články k tématu