3. 7. 2019

Novinka pod lupou: Perpetual Grace LTD (Epix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název Perpetual Grace LTD
Žánr Drama
Stanice Epix
Premiéra 2. 6. 2019
Vysílání neděle, 22:00

Délka pilotu: 55 minut

Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

James je bývalý hasič, ze kterého se po nezdařené akci stal zoufalý ožrala. Hrdina se rozhodne využít příležitost a změnit svůj život k lepšímu. Dostane za úkol vetřít se do přízně pastora Byrona Browna a zradit ho za velkou sumu peněz. Pastor se však ukáže být mnohem nebezpečnější, než se na první pohled může zdát.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Tohle mě docela překvapilo. Od Epixu už jsem pár věcí viděla, ale často jsem pro sledování cítila takovou nenápadnou stěnu, která mi bránila si epizody naplno vychutnat. Tato novinka mě ale zaujala od prvního okamžiku. Musím ale říct, že až její konec byl skutečně nervy drásající a dokonale dokázal nalákat na další díly.

Na první pohled tato novinka dokáže zaujmout výborným hereckým obsazením. Hlavního hrdinu mám ráda už od dob Breakout Kings a jsem vždy ráda, když ho můžu vidět v další roli. Tato má rozhodně co nabídnout, je záhadná a hrdina je i přes svou podstatu sympaťák, takže mě zajímá, jak to s ním bude dál. Ovšem skutečným tahounem je pastor. Ten nahání hrůzu od pohledu a vypadá to, že se nakonec dost hezky vybarví. Nemůžu se dočkat, až se tito dva hrdinové opět ocitnou tváří v tvář.

Celá epizoda utekla jako voda navzdory tomu, že měla téměř hodinu čistého času. Byl to takový větší úvod, abychom měli šanci poznat postavy. Řekla bych, že další díly se ponesou v jiném duchu a seriál postupně přejde ke konceptu honu kočky s myší, který bude, troufám si říct, ještě zábavnější. Jako úvod to zafungovalo skvěle a pilot dokázal naladit na další sledování. Nechybělo mu nejen skvělé herectví nebo zajímavý příběh, ale ani prvky až komického uvolnění. Jedním příkladem za všechny může byt opakovaně udeření kluka do hlavy během krádeže. Ten styl mi úplně připomněl Hotel Budapešť.
  • herci
  • postavy
  • zvraty v průběhu
  • komické odlehčení
  • pomalejší styl
  • nemám potřebu hned vidět zbytek
70 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Zaujal vás popis nebo trailer? Nebo si počkáte až na více ohlasů a podle toho se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
IrmaVep

IrmaVep

Inu, tohle me navnadilo, a to ze dost! Traileru jsem dala sanci kvuli Benovi, trailer sam odvedl co mel a ta...
před 4 roky
Další články k tématu