23. 7. 2019

Novinka pod lupou: Trinkets (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název Trinkets
Žánr Komedie
Stanice Netflix
Premiéra ¨14. 6. 2019
Vysílání celá série k dispozici

Délka pilotu: 27 minut

Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Elodie, Moe a Tabitha se stanou nejlepšími kamarádkami, když se náhodně potkají na schůzce anonymních zlodějů. Každá má úplně jinou osobnost; Elodie je introvert, Moe má ráda punk a Tabitha pochází z bohaté rodiny. Dívky si vytvoří pevné pouto, které souvisí s jejich úchylkou v obchodních krádežích. Společně si dodávají sílu, aby čelily nejen tomuto nutkání, ale také rodinným a školním problémům.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Už jsem viděla lepší seriály, ale tato novinka má příjemnou atmosféru a sympatické herečky, takže jako pohodová oddychovka to poslouží skvěle.

Seriál má navíc zajímavé a dost neokoukané téma. Pořád tu máme drogy, alkohol, sex… tady jsou jiné problémy. Jako bych se vrátila do dob, kdy vyšel Báječný svět shopaholiků. Jen zde máme dospívající hrdinky, které navíc musí chodit do školy. Tím, že každá z nich je jiná, je jejich nezvyklé přátelství o to zajímavější. Jasně, dalo se čekat, že nebudou všechny z jednoho těsta. Seriál není nic světoborného ani nepředvídatelného, ale rozhodně sledování nebolí.

A nejlepší je, že ho společně můžou sledovat mladí i dospělí. Jasně, není to pro děti, ale přijde mi, že takový neutrální pa odlehčený příběh neurazí žádnou věkovou skupinu. Všichni, kdo mají půl hodiny čas a chtějí zkusit nový seriál, by se měli podívat minimálně na trailer. Třeba náhodou najdete seriál, co se vám opravdu zalíbí. Protože já osobně jsem o něm doteď neslyšela a netušila jsem, o čem je, dokud jsem neviděla pilot. A předpokládám, že v tomhle asi nebudu jediná.
  • sympatické postavy
  • odlehčená atmosféra
  • zajímavé téma shopaholiků
  • nic neobvyklého, co by bořilo hranice pokroku
70 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Zaujal vás popis nebo trailer? Nebo si počkáte až na více ohlasů a podle toho se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Nira

Nira

Včera jsem měla volnou půlhodinku a mrkla na pilot... a pak na dalších 5 dílů :-) Pohodová zajímavá...
před 4 roky
Další články k tématu