6. 9. 2019

Novinka pod lupou: Brassic (Sky)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název Brassic
Žánr Komedie
Stanice Sky One
Premiéra 22. 8. 2019
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 43 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Skupinka pracujících přátel hledá nekonvenční způsoby, jak v životě vyhrát. Tito chlapíci podváděli, prodávali drogy a podpláceli celou dobu svého dospívání. Nyní v dospělosti jim však jejich nezodpovědná minulost šlape na paty a nese s sebou nálož potíží.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Když vidím komedii od Sky, hned mi to napoví, že to asi nebude nic pro mě. Tohle dost možná ani nebyla komedie, už to nedokážu skoro ani poznat. Pilot měl totiž 45 minut a téměř se u něho nedalo vydržet.

Už na první pohled vám musí být jasné, že tento seriál bude plný nesympatických postav a nesmyslných dějových linek. Kdybyste se mě zeptali, nedokážu vám říct, o čem to vlastně celé je, protože jsem to z pilotu nepoznala. Přišlo mi to jen jako směs útržků z nudných a trapných životů těchto individuí. Skoro se hodí zeptat, jestli vůbec v Británii žije někdo normální, když se pořád točí seriály o takových typech lidí.

Nehodlám ztrácet další čas vymýšlením nových odstavců, které budou stále dokola opakovat to samé. Řeknu jen, že s klidným svědomím dávám v tomto případě nulu. Škoda Josepha Gilguna, mohl se upsat něčemu lepšímu, tady je jeho talentu škoda.
  • hrozné postavy
  • bez vtipu
  • žádný pořádný příběh
  • nic si z toho nezapamatujete ani neodnesete
0 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Zaujal vás popis nebo trailer? Nebo si počkáte až na více ohlasů a podle toho se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Úderná hláška pro podporu sdílení. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu