7. 9. 2019

Novinka pod lupou: Carnival Row (Amazon)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název Carnival Row
Žánr Drama, Fantasy
Stanice Amazon
Premiéra 30. 8. 2019
Vysílání celá série k dispozici

Délka pilotu: 60 minut

Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Mýtická stvoření utíkají z válkou rozdělené domovské země a shromažďují se ve městě. Kvůli tomu však stoupá napětí mezi původními obyvateli a rostoucí populací imigrantů. V centru příběhu je vyšetřování série nevyřešených vražd, šílená snaha o moc, nedořešená láska a společenské přizpůsobení. To vše ubírá už tak nestabilnímu míru, který ve městě panuje.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Jedna z nejočekávanějších novinek srpna je konečně tady. Zpočátku jsem si říkala, že je to trošku zklamání. V podstatě jsem dobré 3/4 dílu čekala, až se to rozjede. Ale nakonec jsem se do příběhu přece jen ponořila a závěr dokázal docela dobře navnadit na další sledování.

Nejsem moc velký fanoušek historického zasazení, ale docela se mi líbí kombinace kriminálky, mystery a nadpřirozena. Určitě jsem zvědavá, jak se to bude vyvíjet dál. Doufám, že se akce a napětí bude stupňovat, aby se ze seriálu stal ideální serializovaný příběh pro maraton. Po pilotu si ale nemyslím, že by se novinka zařadila mezi mé zamilované. Sledování mě bude bavit, ale půjde o ten typ dramat, na která po chvilce zapomenu, až přejdu k něčemu dalšímu.

Jediné, co mi vyloženě vadilo, byl účes Cary. Já vím, že to je naprostá blbost, která by nikoho ani nenapadlo, ale já jsem se na to musela pořád soustředit. Zastávám názor, že i když krátké vlasy můžou některým holkám slušet, nikdy jim nesluší víc než dlouhé vlasy. A Cara s krátkými se mi nelíbila vůbec. Působila až moc drsně (vím, že to patří k charakteru její postavy, ale i tak) a nesympaticky. Orlando, na druhou stranu, stárne do krásy.
  • stupňující se tempo
  • známí herci
  • mix žánrů
  • nezůstane mi v paměti
60 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Zaujal vás popis nebo trailer? Nebo si počkáte až na více ohlasů a podle toho se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nebuď labuť a sdílej! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře8zobraz všech 8 příspěvků
angel216

angel216

Já tomu ze začátku moc šancí nedávala. Podívala jsem se vlastně jen díky tomu, že část se natáčela...
před 4 roky
Anduska

Anduska

Já se na to hrozně těšila, protože takových fantasy seriálů (a ještě navíc s Orlandem) se dnes nevidí...
před 4 roky
Vsacan

Vsacan

sjel jsem to jedním vrzem a tesim se na dalsi pokracovani..!!!
před 4 roky
Další články k tématu