8. 9. 2019

Novinka pod lupou: The Gulf (TV3)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název The Gulf
Žánr Krimi
Stanice TV3 (Nový Zéland)
Premiéra 26. 8. 2019
Vysílání pondělí, 20:30

Délka pilotu: 44 minut

Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Kdo?

Tvůrci
Herci Ido Drent,

Kate Elliott

O čem to je?

Detektivka se zotavuje z amnézie, kterou zapříčinila šokující automobilová nehoda. Hrdinka začne mít podezření, že ne vše je takové, jaké se zdá. K tomu dostane znovu k prošetření pět let starý případ, když se pohřešovaný chlapec objeví zpět na scéně.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Od sledování mě neustále rozptyloval vzhled hlavní hrdinky. Proč jí tvůrci dali look, za který by se nemusela stydět žádná zlá královna nebo vládkyně pekel? Nemohla jsem se pořádně soustředit ani na příběh, protože kdykoliv byla na scéně, uhranuly mě její démonické oči a nemohla jsem svoje oči spustit z jejího osmdesátkového ú­česu.

Jinak jde o průměrnou britskou kriminálku, která se znovu vrací k pět let starému případu, když se pohřešované dítě opět objeví na scéně. Příběh zní dobře a vlastně i dobrý byl, když si to tak uvědomím. Jen jak říkám, nemohla jsem se na něho úplně soustředit, protože jsem byla uhranutá vyšetřovatelkou.

Jsem zvědavá, jak příběh dopadne. Mělo by jít o minisérii, takže vám sledování nezabere příliš času, a především bude (uspokojivě) zakončené nějakým logickým závěrem. V tom představují britské minisérie výhodu oproti americkým komerčním seriálům, které se můžou utnout ze dne na den.
  • uzavřený příběh
  • zajímavý případ
  • hlavní hrdinka a její vzhled
  • nijak extra neutkví v paměti
50 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Zaujal vás popis nebo trailer? Nebo si počkáte až na více ohlasů a podle toho se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak dej palec. Nebo plusko! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu