10. 10. 2019

Novinka pod lupou: Tallboyz (CBC)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název Tallboyz
Žánr Komedie
Stanice CBC
Premiéra 17. 9. 2019
Vysílání úterý, 21:00
Délka pilotu 22 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Kdo?

O čem to je?

Půlhodinová skečová komedie nabídne novou perspektivu pohledu na svět, a to z velmi vysokého úhlu pohledu.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Chvílemi mi přišlo, že sleduju novou a méně zábavnou verzi Key and Peele. Pilot měl podařené momenty, ale také mu nechyběly scény, které rozhodně vzniknout nemusely.

Pokud byste hledali nějaký smysluplný příběh, tak odejdete s prázdnou. Celá půlhodina je rozkouskovaná do několika nesouvisejících krátkých scének. Hrdinové, kteří spolu asi vystupují na komediálních improvech, hrají v každé scéně jiné postavy.

Jak říkám, některé scénky byly povedené, jiné docela úchylné a trapné. Ve výsledku jde pro mě o podprůměr, který si nemám potřebu pustit znovu. Kdybych měla chuť na podobný styl humoru, raději sáhnu po Key and Peele, kteří mě přece jen baví o dost více.
  • povedené scénky
  • nepovedené scénky
  • komici mi nesedli
40 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Zaujal vás popis nebo trailer? Nebo si počkáte až na více ohlasů a podle toho se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Tohle přeci nemůžeš ostatním zatajit. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu