28. 9. 2019

Novinka pod lupou: Sunnyside (NBC)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název Sunnyside
Žánr Komedie
Stanice NBC
Premiéra 26. 9. 2019
Vysílání čtvrtek, 21:30
Délka pilotu 22 minut
Předskokan The Good Place
Konkurence A Million Little Things (ABC), Carol's Second Act (CBS), Legacies (The CW), fotbal (Fox)
Tipovačka

O čem to je?

Garrett Modi si žil svůj americký sen. Stal se nejmladším newyorským radním a stýkal se s předními představiteli místní politické scény. Jak rychle se však dostal na vrchol, o to rychlejší byl jeho pád. Po velkém skandálu s pokusem o úplatky policie byl z funkce vyhozen. Nyní žije u své sestry Mallory a přemýšlí, kde se všechno pokazilo. Život mu změní nabídka nového zaměstnání. Najme si ho různorodá skupinka idealistů a přistěhovalců, kteří sní o tom, že se stanou americkými občany. Ti věří, že jim hrdina může pomoct. Díky tomu mu dají nový cíl a šanci na napravení chyb.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

No, nebylo to tak hrozné, jak jsem si myslela. Ale i tak bych řekla, že jde o jednu ze slabších komedií tohoto podzimu. Pilotní epizoda neurazila, ale rozhodně v ní nebylo nic, co by mi utkvělo v paměti. Ještě že názor píšu jen pár hodin po odsledování, protože druhý den bych si to už asi musela pustit znovu a proklikat, abych si vzpomněla, o čem to vlastně bylo.

Hlavní hrdina mě nijak nezaujal. Jde o typického průměrňáka. Imigranti jsou trošku lepší, alespoň jejich rozdílné osobnosti byly zdrojem několika povedených vtípků. Ne že bych se vyloženě za břicho popadala, ale jednou jsem se zasmála a párkrát pousmála.

Jak ale říkám, i když seriál neurazí, prostě ničím nedokáže ani zaujmout. Možná je to tím, že Penna jako herce moc nemusím, nesedl mi v žádné své roli a byla jsem tenkrát docela ráda, když pověsil herectví na hřebík a šel do politiky. Kromě něj v pilotu pro mě nikdo známý není, což není překážka, ale opět to nepřidává nic do seznamu důvodů, proč bych si měla pustit další díly.
  • na to, jaké má téma, neurazí
  • přistěhovalci
  • hlavní hrdina
  • neutkví v paměti
40 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Zaujal vás popis nebo trailer? Nebo si počkáte až na více ohlasů a podle toho se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Fungujeme na liky! Motivuj nás! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
Dadulinka

Dadulinka

Mno, tak tohle ne. Když už mě i trailer nudí tak, že ho nedokoukám (a to to má jen dvě minuty!), tak...
před 4 roky
ragelly

ragelly

Dokoukáno. Nakonec to nebyla taková katastrofa. Samozřejmě to není nic, u čeho by se hodilo objednávat...
před 3 roky
Anna Kantorova

Anna Kantorova

Kto tu sleduje romaticke serialy a filmy ?
před 3 roky
Další články k tématu