7. 10. 2012

Fanoušci Star Treku by měli zbystřit, je tu nová soutěž!

Fanoušci Star Treku by měli zbystřit, je tu nová soutěž!

Týden se s týdnem sešel a my jsme pro vás od našich přátel z Comicspointu vytáhli další parádní ceny do soutěže. Veškeré oslavné ódy, díky a vytesané totemy tedy můžete směřovat i jejich směrem :)

Jelikož se to hodí a protože nedávno vyšla parádní komiksová kniha s příběhy původní posádky hvězdné lodi Enterprise, budeme tentokrát soutěžit právě o tenhle kousek. Návdavkem si třetí v pořadí odnese figurku klingona Worfa (nebudu uvádět hodnost, protože ta se v čase mění). Počítám, že pro fanouška světa Star Treku je to poměrně slušná motivace k určité míře snahy.

Soutěžit začínáme rovnou dnes na obvyklém místě a protože vám chci poradit, tak k první otázce prozradím, že je to maličký chyták. Čtěte pozorně a pokud jste vychytralí, tak nalezení správné odpovědi nemůže být vůbec žádný problém.

Abyste neřekli, že jste byli ochuzeni o nějakou novinku, tak se můžete poprvé na SerialZone těšit na veřejné losování vítěze. Proběhne ve službě „hangout“ (setkání) na Google Plus a odkaz spolu s termínem losování naleznete přímo na stránce soutěže. Budete tak okamžitě vědět, zda jste vyhráli.

Hodně štěstí všem!

Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
megawir

Vláďa Foltán

Autor je dlouholetým redaktorem SerialZone, nenapravitelným fanouškem seriálů téměř všech kategorií a spoluzakladatelem společnosti Outpoint.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
aaaja

aaaja

tak po tom omnibusu už nějakou dobu koukam, nakonec jsem se smutkem usoudila, že jsem na to moc chudá, tak...
před 11 roky
zipacna

zipacna

Já myslím, že vím v čem je ten chyták, ale nechám si to až na po vylosování.
před 11 roky
No One

No One

Sákryš, chyták objeven a bohužel jsem se na něj taky chytla.. =/
před 11 roky
Další články k tématu