12. 1. 2020

Novinka pod lupou: Messiah (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název Messiah
Žánr drama, thriller
Stanice Netflix
Premiéra 1. 1. 2020
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 48 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

CIA agentka vyšetřuje záhadného muže, který získal příznivce po celém světě. Vydává se na světovou a nebezpečnou misi, aby odhalila, zda je skutečně Bohem vyvoleným, nebo pouze šikovným podvodníkem.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Solidní kousek. Na začátku to vypadalo téměř až na seriál s výrazným dokumentárním nádechem, podobně jako třeba Our Boys. Nakonec se z toho vyklubalo něco úplně jiného, co více připomíná americká dramata. Styl mi docela sedí ke kouskům, které vídáme na Showtime (Homeland, Billions).

Hlavní postava ve mně vzbuzuje zvědavost. Rozhodně se dá říct, že to není typ člověka, jakého bychom v seriálech běžně vídali. Nedokážu proto odhadnout, kam se jeho (a zároveň hlavní) dějová linka bude odebírat, což se mi líbí. Seriál je pro mě jedna velká neznámá, po prvním díle nemám vůbec tušení, jak to celé skončí.

Neřekla bych, že mě zaujal až tak, abych si ihned pustila celou sérii. Ale myslím, že jde o skvělou volbu na maraton. Zvlášť pokud budou i další díly končit podobnými cliffhangery, jaký přišel v pilotu, tak bych se vsadila, že se od něj budete jen těžko odtrhávat.
  • nepředvídatelné postavy i příběh
  • ideální pro maraton
  • cliffhanger
  • některé scény až moc natažené (až pomalé)
  • nedokázal chytnout a nepustit
70 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Zaujal vás popis nebo trailer? Nebo si počkáte až na více ohlasů a podle toho se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Magnetky na kliknutí. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
CUTE_BUT_PSYCHO

CUTE_BUT_PSYCHO

Presne ma napadlo že síce to má teraz veľký Hype ale bude to ťažší seriál podobný OA, ktorý nebude pre...
před 4 roky
_-0-_

_-0-_

Zase takový odvaz to nebyl. Vtažení "nejvyšších míst" do děje bylo přinejmenším poněkud násilné...
před 4 roky
ragelly

ragelly

Dokoukáno. Celá série si dokázala udržet mou pozornost, byla jsem zvědavá, jak to celé skončí. Některé...
před 3 roky
Další články k tématu