7. 1. 2020

Den v seriálech: Lucifer, Crown, Mandalorian a další

Castingy

Lucifer obsadil roli Boha. Úlohy se zhostí herec Dennis Haysbert. Fanoušci se dočkají shledání ze seriálu 24 hodin, kde Haysbert a D. B. Woodside dříve hráli bratry Davida a Wayna Palmerovy.

Do revivalu Saved by the Bell (Konečně zvoní) byla obsazena herečka Josie Totah. Ztvární Lexi, nádhernou a drzou roztleskávačku a nejpopulárnější dívku na škole, kterou spolužáci milují a zároveň se jí bojí. Josie (dříve J.J.) znají seriáloví diváci z dětských rolí v komediích Champions nebo Back in the Game. V 2018 publikovala v magazínu Time esej, kde světu odhalila, že je transgender.

John Legend bude hostovat v nadcházející epizodě This Is Us (Tohle jsme my), kde ztvární verzi sebe samého.

Premiéry

Svatba na prvý pohľad: 9. ledna na Markíze
Hniezdo: 12. ledna na Jednotke
Oteckovia: 13. ledna na Markíze

Nové seriály a projekty

Apple TV+ připravuje thrillerové drama Severance, které režíruje a produkuje Ben Stiller. V hlavních rolích se objeví Patricia Arquette a Adam Scott. Hlavním hrdinou je Mark, zaměstnanec velké firmy, který se snaží svou temnou minulost hodit za hlavu a dát si život zpět do pořádku. Arquette ztvární jeho šéfovou.

Spolutvůrce animáku Rick and Morty (Rick a Morty) Justin Roiland a studio stojící za Robot Chicken spojí síly dohromady, aby pro nadcházející streamovací slžubu Quibi vytvořili seriál Gloop World. Ten bude sledovat absurdní dobrodružství dvou spolubydlících Boba Roundyho a Funzyho, se kterými se až nevěřícně bude dát ztotožňovat.

Fox vyvíjí komedii inspirovanou šéfkuchařem Gordonem Ramsaym. Lena se pohádá se svým mentorem a šéfem (nápadně připomínajícím osobnost Ramsayho) a rozhodne se otevřít vlastní restauraci. Osud je však opět svede dohromady a hrdinka se musí vypořádat se svým drzým bývalým šéfem plných poznámek a názorů, a to nejen v kuchyni, ale i osobním životě.

Další střípky

Tvůrce The Mandalorian Jon Favreau se při předávání Zlatých glóbů nechal slyšet, že baby Yoda „na 100 procent není Yoda ze Star Wars“. Favreau prozradil, že se serál odehrává po událostech filmu Návrat Jediho a fanoušci původní trilogie si jistě pamatují, že Yoda nejen že zemřel, ale také zmizel.

Ve čtvrté sérii The Crown (Koruna) nás seriál provede obdobím od konce 70. let až na začátek 90. let, kdy Margaret Thatcherová skončila jako premiérka. V následující řadě bude mít Thatcherová (Gillian Anderson) významnou roli, seriál ukáže její vztah s královnou. Významnou roli sehraje také princezna Diana (Emma Corrin). Nebude chybět ani vniknutí do Buckinghamského paláce v roce 1982, kdy se Michael Fagan se střepem v ruce dostal do královniny ložnice, kde právě spala. Naopak se nebude řešit zákulisní pohled na kontroverzní televizní speciál z roku 1987 It's a Royal Knockout.

V důsledku škrtů v rozpočtu ČT na nadcházející období by se měla plánovaná třetí série Marie Terezie obejít bez zapojení České televize. Další zasaženým projektem by měl být připravovaný seriál Četníci ze Znojma, který se měl začít natáčet na podzim, nyní to ovšem vypadá, že vůbec nevznikne.

Stardance: Když hvězdy tančí se vrátí se svou 11. sérii. Na nové taneční páry na parketu si však diváci budou muset počkat, pořad si dá totiž letos pauzu a vrátí se až na podzim 2021.

Trailery

Narcos: Mexico


Family Reunion


Diary of a Future President


Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
sandokan555

sandokan555

Lucifer : dalsi cierny boh, ale zase s kastingom som spokojny. Saved by the Bell (Konečně zvoní)...
před 4 roky
andrea168

andrea168

To si delaji srandu, ze jo? Prosim reknete, ze si delaji jen srandu! Uz ted sleduju maratonem jen stary a...
před 4 roky
Další články k tématu