8. 1. 2020

Den v seriálech: LOTR, Chicago crossover, Sex Education...

Castingy

Robert Aramayo získal hlavní roli v připravovaném fantasy seriálu The Lord of the Rings. V roli nahradí Willa Poultera, který musel seriál opustit kvůli komplikacím s natáčecím plánem.

Herečka a zpěvačka Alison Luff byla obsazena do hlavní ženské role v chystaném seriálu Heels, kde zazáří po boku Stephena Amella a Alexandera Ludwiga. Ztvární Staci Spade, mladou matku rodiny, která vlastní wrestlingový ring. Do tohoto světa se přivdala, všem brzy zjistí, kolik toho její příbuzní investovali do wrestlingových snů a jaké nároky to klade na její rodinu.

V nadcházejícím crossoveru seriálů Chicago Fire a Chicago P.D. se vrátí Brian Geraghty, který si zopakuje roli Seana Romana. Dvoudílný crossover se bude vysílat 26. února. Herec se vrací poprvé od doby, kdy odešel na konci třetí série.

Melissa McCarthy se objeví v hlavní roli spolu s Nicole Kidman v minisérii Nine Perfect Strangers od Hulu. Půjde o její první stálou roli od skončení sitcomu Mike & Molly. Ztvární Frances, jednu z hlavních hrdinek. V knize je Frances nešťastná spisovatelka romantických románů, které vydavatel odmítl její poslední námět.

Premiéry

Poslední série Strike Back (Protiúder) se začne na stanici Cinemax vysílat 14. února.

Další střípky

Jonathan Kasdan potvridl, že seriálová verze Willow na Disney+ začíná svou předprodukci.

Brooklyn Nine-Nine (Brooklyn 99) má nový propagační plakát pro sedmou sérii.

Ve věku 45 let zemřel Silvio Horta, který pro stanici ABC vytvořil americkou verzi Ugly Betty (Ošklivka Betty). Oficiální příčina smrti prozatím nebyla oznámena, nicméně se spekuluje o sebevraždě. Jeho Betty získala mnohá ocenění včetně Emmy a Zlatého glóbu pro Americu Ferreru v hlavní roli.

Trailery

Sex Education (Sexuální výchova)


Líbilo se? Tak nebuď labuť a sdílej! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
zip

zip

Kde je Gina, že není na plakátu B99? Poslední řadu jsem ještě neviděla, nam obavy, že nebudu nadšená...
před 4 roky
sandokan555

sandokan555

LOTR ... ok aspon ze je to nejake info. Melissu McCarty nemam uz davno rad ..vlastne od prveho momentu som...
před 4 roky
LucaR

LucaR

to nejspíš nebudeš
před 4 roky
Další články k tématu