10. 1. 2020

Grey's Anatomy opouští další hlavní postava

Grey's Anatomy opouští další hlavní postava

Za uplynulých šestnáct sérií už se fanoušci lékařské soapky Grey's Anatomy (Chirurgové) museli smířit s celou řadou odchodů, ať už náhlých, nebo předem oznámených. Nyní se do zvětšujícího se počtu přidává další oběť, a to pořádná.

Dnes bylo oznámeno, že seriál po neskutečných patnácti letech opouští herec Justin Chambers, jeden z mála, který zbyl z původního osazenstva. Chambers se proslavil právě rolí v Grey's, kde ztvárnil doktora Alexe Kareva.

Zprávou o jeho odchodu však smutné zprávy pro fanoušky ještě nekončí. Ruku v ruce s tímto bylo oznámeno, že se postava nedočká žádného velkého rozloučení. Ba právě naopak, hercova poslední epizoda již byla odvysílaná, a to 14. listopadu. O týden později se diváci dozvěděli, že se Alex vrátil domů, aby zde pečoval o svou matku.

„Nikdy není správný čas na loučení se seriálem a postavou, která tak moc utvářela můj život posledních patnáct let,“ uvedl herec v oficiálním vyjádření. „Už nějakou dobu chci však rozšířit svůj herecký repertoár i kariérní možnosti. Blíží se mi padesátka a po boku mi stojí milující manželka a pět úžasných dětí. Myslím, že teď je ten správný čas. Odcházím z Grey's a rád bych poděkoval ABC, Shondě a původním hercům Ellen Pompeo, Chandře Wilson a Jamesovi Pickensovi, stejně jako i ostatním hercům a štábu ze současnosti i minulosti, a samozřejmě také fanouškům za tuto mimořádnou jízdu.“

Tohle přeci nemůžeš ostatním zatajit. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře24zobraz všech 24 příspěvků
anuletil

anuletil

Nějak jsem tento rok nedostala chuť na seriál koukat a po tomhle ani nedostanu. Asi to bylo dobré...
před 4 roky
Žutka

Žutka

Od odchodu Dereka jsem na Greys koukala jen ze zvyku, ale definitivně jsem s ním skončila až...
před 4 roky
Bellezza

Bellezza

Presne moje slová.Ja to od deviatej série pozerám len zo zotrvačnosti.Teddy bola jedna z mojich...
před 4 roky
Další články k tématu