13. 1. 2020

TCA 2020: Střípky z NBC

TCA 2020: Střípky z NBC

O víkendu pokračovala zimní novinářská konference se stanicemi NBC a CBS a jejich všemi odnožemi. Zde je článek o tom, co se probíralo na NBC.

Již v samostatných Osudech jsme vám prozradili, že se lékařina New Amsterdam dočkala prodloužení pro další tři série. Seriál by potenciálně mohl dostat vlastní spin-off, jelikož na to má dost silný svět i postavy. Prozatím však neprobíhají žádná jednání o spin-offu.

Tina Fey a Amy Poehler budou opět hostovat Zlaté glóby v roce 2021.

Dwayne Johnson vyvíjí na NBC komedii Young Rock, která se inspiruje jeho životem.

Soap opera Days of Our Lives (Tak jde čas) bude na NBC s největší pravděpodobností pokračovat. Oficiální rozhodnutí ještě nepadlo, ale ředitel stanice Paul Telegdy si jinou možnost ani nepřipouští.

Za koncem seriálu Will & Grace (Will a Grace) podle Telegdyho nestojí napětí, které panuje v zákulisí. V říjnu bylo oznámeno, že si herečka Megan Mullally vzala dovolenou a nenatočila dvě z 18 epizod poslední série, a to z důvodu, že si nerozumí s Debrou Messing. Ředitel stanice však tvrdí, že konec přišel přirozeně a tvůrci odvyprávěli vše, co chtěli.

NBC chce do konce ledna uzavřít vyšetřování skandálu o vyhazovu Gabrielle Union z reality show America's Got Talent (Amerika má talent).

This Is Us (Tohle jsme my) budou hostovat herečky Sophia Bush a Pamela Adlon.

Fran Drescher nepotvrdila, ale ani nevyvrátila zprávy o revivalu The Nanny (Chůva k pohledání). Nicméně uvedla, že nemůže nic oficiálně udělat, dokud se sitcom nepřesune na Broadway.

The Kenan Show odsouvá svou premiéru až do sezóny 2020/21. Důvodem je nabitý program Kenana Thompsona, který stále účinkuje v Saturday Night Live a Bringh the Funny.

Stanice objednává dramatický pilot Debris. Jde o sci-fi drama, které vytváří J.H. Wyman. Seriál má mít stejný nádech jako X-Files nebo Muži v černém. Dva agenti z různých kontinentů a se dvěma odlišnými názory musí spolupracovat, aby vyšetřili vrak mimozemské lodi, který záhadně ovlivňuje lidstvo.

Novinka Council of Dads bude mít premiiéru 10. března a poběží po This Is Us. Oba seriály mají podobný nádech a jsou stejně emočně založené.

Na panelu se řešil zdlouhavý název novinky Lincoln Rhyme: Hunt for the Bone Collector. Podle tvůrců si původní zkrácený název Lincoln lidé pletli s prezidentem a automobilem. Nový název jim navíc dává možnost rozšířit příběh i o další knihy a další vrahy. Žádní zatím nebyli potvrzeni, ale prý by dobrou volbou mohli být např. Skin Collector nebo Vanished Man. Na rozdíl od pilotu se další díly nebudou tolik vracet přes flashbacky do minulosti, budou se spíše soustředit na současnost.

Další díly seriálu
Kdo dočetl až sem, musí zaručeně likovat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu