15. 1. 2020

Den v seriálech: Walker, Superman & Lois a další

Castingy

Corey Hawkins zazáří po boku Lupity Nyong'o v při­pravované minisérii Americanah na HBO Max. Představí se v roli Blaina, současného přítele Ifemely a profesora na Yale. Učí problémové mládežníky a organizuje protesty kvůli neprávem obviněnému černošskému členovi ochranky na Yale.

Nové seriály a projekty

Stanice The CW naděluje první seriálové objednávky pro další sezónu. Fanoušci se dočkají dvou novinek, které již nyní na sebe strhávají velkou pozornost a mediální buzz. Prvním novým seriálem je reboot Walker, Texas Ranger (Walker Texas Ranger) s názvem Walker, ve kterém se v hlavní roli objeví Jared Padalecki. Walker je ovdovělý otec dvou dětí, který má svůj vlastní morální kód. Hrdina se vrací domů do Austinu poté, co byl dva roky v utajení. Brzy však zjistí, že na něj doma čeká spousta práce a překážek. Pokusí se znovu navázat vztah se svými dětmi a celou rodinou. Ke svému překvapení si začne rozumět se svou novou parťačkou. Postupem času navíc začne být značně podezíravý ohledně příčin, které obklopují smrt jeho manželky.

Druhým seriálem je superhrdinský Superman & Lois, kde si své role z Arrowerse zopakují Tyler Hoechlin a Elizabeth Tulloch. Seriál sleduje slavného superhrdinu Supermana a talentovanou novinářku Lois, kteří společně musí zvládat stres, tlak a komplexnost toho, co s sebou přináší rodičovství v dnešní moderní společnosti.

Další střípky

Ve věku 51 let zemřel včera herec Stan Kirsch, který se proslavil rolí v seriálu Highlander. Herec spáchal sebevraždu oběšením.

Monica Raymund na TCA propagovala svou novinku Hightown, ovšem řeč padla také na Chicago Fire. Herečka uvedla, že dveře pro Dawson jsou vždy otevřené, takže „nikdy nevíte, jestli se tam znovu neobjevím“.

Líbilo se? Tak nebuď labuť a sdílej! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Micuda98
před 4 roky
andrea168

andrea168

Higlandera jsem milovala, je mi moc lito Stana:-( Ke zbytku projektu se radeji nevyjadruji.
před 4 roky
Další články k tématu