15. 1. 2020

TCA 2020: Střípky ze Starz

TCA 2020: Střípky ze Starz

V úterý se o záři reflektorů dělily stanice Starz a Amazon. Zde jsou informace od prémiové kabelovky Starz.

Ředitel stanice Jeffrey Hirsch vkládá velké naděje do rebootu Weeds (Tráva). Svět marihuany se od roku 2005, kdy seriál měl premiéru, výrazně změnil. Hirsch tvrdí, že je spousta skvělých příběhů, které by se daly odvyprávět. Na rebootu se aktuálně pracuje.

Spin-off k PowerMary J. Blige v hlavní roli přivítá novou posilu. V seriálu se objeví také rapper Method Man. Ztvární ambiciózního advokáta Davise Macleana.

Outlander (Cizinka) představil nový trailer pro pátou sérii.


První ukázky se během TCA objevily také pro novinku Hightown a druhou řadu true crime dramatu Wrong Man:



Kabelovka chce navýšit počet zahraničních projektů, do vysílání chce přidat také seriály ze Španělska nebo Indie.

Outlander možná rozšíří svůj svět o spin-offy. Pátá řada startuje 16. února, seriál už byl prodloužený také pro šestou řadu. Starz nyní jedná o dalším obsahu s producenty. Samotný Outlander toho má ještě hodně k vyprávění a producentka Maril Davis uvedla, že dokud herci budou chtít pokračovat, bude se dál natáčet. Hirsch prozradil, že by chtěl svět rozšířit o spin-off nebo sequel. „Neustále to probíráme s našim partnerem Sony. Doufám, že najdeme něco, co nás nadchne a s čím budeme moct příběh rozšířit.“

Aktuálně se jedná o potenciální druhé řadě irské kriminálky Dublin Murders, kterou Starz produkuje spolu s BBC. První řada si ve sledovanosti vedla velmi solidně.

Již dříve bylo oznámeno, že Power rozšíří spin-offy. Aktuálně se vyvíjí tři (plus Power Book II: Ghost s Mary J. Blige) a Hirsch uvedl, že zde máme jak prequel, tak i sequel a samozřejmě i spin-off.

O seriálové verzi Johna Wicka jsme vám poprvé psali již před dvěma lety – v lednu 2018. Seriál The Continental ze stejného univerza se do vysílání skutečně dostane. Prozatímní plán je nastavit premiéru někdy po uvedení čtvrtého filmu, který se v kinech objeví 21. května 2021.

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nám o tom dej vědět! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
zip

zip

Za Outlander jsem ráda!
před 4 roky
Jenny17

Jenny17

Taky se těším na 5. řadu Outlander. Já si říkala, že by byla jen 1. řada Dublin Murdes?! Skvělá zpráva .o)
před 4 roky
Další články k tématu