15. 1. 2020

TCA 2020: Střípky z Amazonu

TCA 2020: Střípky z Amazonu

Úspěch komedie The Marvelous Mrs. Maisel se nezapře. Amazon pyšně uvedl, že třetí série více než zdvojnásobila diváky oproti druhé řadě.

Chystaná komedie Girls Trip od Tracy Oliver nabírá hvězdné obsazení. V seriálu se objeví Meagan Good, Grace Byers, Jerrie Johnson a Shoniqua Shandai. Seriáls leduje životy čtyř černošek a kamarádek z vysoké, které řeší sex, vztahy a vlastní sny.

Amazon uzavřel smlouvu s režisérem Stevem McQueenem (12 Years a Slave). Společně vyvíjí sci-fi thriller Last Days. V seriálu světové vlády tajně vytvořily kontroverzní plán, jak obsadit Mars v důsledku zmírající Země a vzestupu umělé inteligence. Hlavní hrdinka se vydá na dobrodružnou cestu ve snaze zjistit pravdu o tom, odkud pochází, a to i s rizikem, že přijde o vše, co zná.

Streamovací gigant objednává dramatický seriál Jack Reacher podle bestsellerové knižní série od Leeho Childa. První série vznikne podle prvního románu s názvem The Killing Floor.

Známe kompletní obsazení chystaného velkolepého fantasy The Lord of the Rings. V hlavních rolích se objeví Robert Aramayo, Owain Arthur, Nazanin Boniadi, Tom Budge, Morfydd Clark, Ismael Cruz Cordova, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Joseph Mawle, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers a Daniel Weyman. Nicméně nebylo oznámeno, koho herci budou hrát.

Na rozdíl od Project Runway se vítězné outfity z jednotlivých epizod novinky Making the Cut budou dát koupit. Každý týden se odvysílají dvě epizody a hned po nich půjde oblečení do prodeje, vždy za méně než 100 dolarů. Půjde ho koupit ve všech 200 zemích, kde se seriál bude vysílat. Celkový vítěz získá milion dolarů a příležitost vytvořit oblečení pro Amazon Fashion.

Příběh novinky Hunters se inspiruje skutečnými zážitky babičky od tvůrce Davida Weila. „Babička přežila Holocaust a vyprávěla mi o svých zážitcích z války. Připadaly mi stejně neuvěřitelné jako komiksy o superhrdinech.“ Seriál s Al Pacinem v hlavní roli se představí 21. února.

Druhá série Homecoming bude více rozšířená i mimo stěny centra. V hlavní roli se představí Janelle Monáe, která se probudí na loďce v jezeru. Nevzpomíná si, jak se tam dostala, a ani na to, kdo vlastně je. Snaží se získat odpovědi a stopy ji zavedou do srdce Geist Group, nekonvenční welness firmy, která stojí za Homecoming Initiative.

Priyanka Chopra a Richard Madden společně zazáří v minisérii Citadel od Joa Russoa. Půjde o seriál, který natočí různé verze v různých zemích včetně Mexika, Itálie a Indie. Oba herci se objeví v americké verzi.

Další díly seriálu
Magnetky na kliknutí. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Micuda98

Micuda98

Last Days by nemuselo být špatné. Filmy Jack Reacher nebyly zrovna trháky, tak uvidíme jak to zmákne...
před 4 roky
Další články k tématu