17. 1. 2020

Den v seriálech: Legendy, Sabrina, Modern Family a další

Castingy

Legends of Tomorrow obohatí nová postava. Herečka Joanna Vanderham byla obsazena do role záporačky v páté sérii. Prozatím neznáme jméno postavy, ale je popisovaná jako bezohledná vraždící mašina s dýkami vyrobenými z kostí. Kamkoliv se vydá, následuje ji smrt.

Doktorka Bloomová má komplikovanou historii, jak se dozvíme v nadcházejících epizodách New Amsterdam. V seriálu bude hostovat Gina Gershon jako Laurenina problémová matka-alkoholička.

Premiéry

Třetí řada seriálu Killing Eve (Na mušce) je plánovaná na jaro, měla by začínat v dubnu, ale konkrétní datum zatím nebylo stanoveno.

Závěrečná čtvrtá série komedie Brockmire odstartuje na IFC 19. února.

Druhá série Liar (Prolhaní) poběží na Sundance od 8. dubna. Na ITV se ale možná objeví ještě dřív.

Nové seriály a projekty

BBC One objednává drama Vigil, v hlavní roli zazáří Suranne Jones. Šestidílný krimi thriller sleduje záhadné zmizení skotské rybářské lodi a nukleární ponorky, které postaví do konfliktu loďstvo a britskou tajnou službu. Detektivka Amy Silva vede vyšetřování na zemi i na moři a postupně se dostává ke konspiraci, která ohrožuje samotné srdce britské nukleární síly. V dalších rolích se objeví Rose Leslie, Shaun Evans, Anjli Mohindra, Martin Compston, Paterson Joseph, Connor Swindells, Adam James a Gary Lewis.

Další střípky

Ve věku 95 let zemřela herečka Norma Michaels, která hrála Josephine v The King of Queens (Dva z Queensu). RIP!

Spoilery

Modern Family (Taková moderní rodinka) se blíží ke svému konci. Seriál se v poslední epizodě dočkal srdceryvného loučení, když ho opustil Philův táta. V roli hostuje (resp. hostoval) Fred Willard.

Trailery

Chilling Adventures of Sabrina (Sabrinina děsivá dobrodružství)


Kdo dočetl až sem, musí zaručeně likovat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
verunkawrath

verunkawrath

Smrt v Modern Family jsem oplakala :(
před 4 roky
Další články k tématu