22. 1. 2020

Novinka pod lupou: King Gary (BBC)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název King Gary
Žánr komedie
Stanice BBC One
Premiéra 10. 1. 2020
Vysílání pátek, 21:30
Délka pilotu 30 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Gary King je ta největší drama queen pod sluncem. Žije společně se svou manželkou, se kterou je už od střední školy, a společně se snaží dosáhnout společenského statusu i finančního zaopatření v soutěživém předměstí.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Jako mít hlavní zápletku komediálního seriálu o tom, že si člověk nasadí brýle, to už je trošku moc i na mě. Pamatuju si na základku – poprvé jsem si brýle vzala ve druhé třídě, může to být tak 22 let zpátky. Tenkrát jsem byla jednou ze dvou dětí v ranní družině, které brýle měly, takže jsem si užila své tři minuty, kdy se ostatní sedmileté nebo osmileté děti trošku smály, a pak byl dalších 22 let klid.

V dnešní době už brýle nosí každý, mnohdy i ti, kteří je ani nepotřebují. Absolutně nechápu, jak se to v nějakém seriálu může objevit jako hlavní zdroj vtipu. Nehledě na to, jak jsou postavy nesympatické. Je to takový ten typ seriálů, kde se důraz klade na vyhraněnost a přehrávání, takže se zalíbí jen určitému úzkému pruhu diváckého koláče, zbytek seriál nebude moct ani cítit.

Postavy trapné, vtipy o ničem, zachraňuje to jen relativně krátká délka pilotu. Ale přiznejme si, že strávit i těch 30 minut u téhle zbytečnosti je víc než dost. Jako ano, už jsem viděla horší piloty, deset procent to dostane. Ale i tak. Proč to vůbec vzniklo?
  • vtipy
  • postavy
  • ztráta času
10 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Zaujal vás popis nebo trailer? Nebo si počkáte až na více ohlasů a podle toho se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Kliknutím aktivuješ úžasnost! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
CUTE_BUT_PSYCHO

CUTE_BUT_PSYCHO

Tiež ma zaskočilo ako niečo takéto mohlo vzniknúť, potom som si všimla že hlavnú rolu hrá tvorca seriálu....
před 4 roky
phoboska

phoboska

Jednoznačne chybný link, ten mŕtvy Tom Davies bol Američan a ten, čo hrá tu, je Brit, plus o nejakých...
před 4 roky
ragelly

ragelly

Už by to mělo být správně :)))
před 4 roky
Další články k tématu