24. 1. 2020

Novinka pod lupou: Medical Police (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název Medical Police
Žánr komedie
Stanice Netflix
Premiéra 10. 1. 2020
Vysílání celá série k disopzici
Délka pilotu 23 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Doktoři Owen Maestro a Lola Spratt opouští dětskou nemocnici Children's Hospital a přidávají se k tajné odnoži CDC, aby vyšetřili a zničili smrtelný světově rozšířený virus.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Seriál je spin-offem Children's Hos­pital. Původní seriál jsem nikdy neviděla a pokud vypadá stejně jako tohle, jsem za to ráda. Celou dobu jsem na pilot koukala a přemýšlela, co to se svým životem vlastně dělám. Proč se jen musí natáčet takové věci, které snad nemají žádnou cílovou diváckou skupinu.

Komedie je vystavěná na přehrávání a přehnaně dramatickém jednání postav, které má působit zábavně. No nevím, jestli to na někoho funguje, ale já se tedy nesmála. Přišlo mi to celé přehnané, trapné a až ubohé. A to přichází z úst (z klávesnice) člověka, pro kterého je Scrubs jeden z nejoblíbenějších seriálů. Zatímco JD a spol. se chovali roztomile trhle a příběhy byly dokonalou kombinací vtipu, fantazie a emocí, tady mi každý prvek pilotu tak akorát brnkal na nervy.

Děkuji, už nikdy více. S klidným svědomím můžu říct, že Medical Police je jeden ze seriálů, ke kterým už se nikdy nevrátím. A to mám Erinn Hayes docela ráda.
  • fanoušky Children's Hospital potěší hostování řady postav
  • uboze trapné
  • bez vtipu
10 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Zaujal vás popis nebo trailer? Nebo si počkáte až na více ohlasů a podle toho se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak dej palec. Nebo plusko! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře10zobraz všech 10 příspěvků
A.R.G.U.S.

A.R.G.U.S.

Náhodou mě to bavilo a to mě většina komedií svým humorem nezaujme takže každá nová je úspěch. Jako jo pár...
před 4 roky
carolos

carolos

Dovolím si s hodnotením nesúhlasiť. Po zhliadnutí pilotu som si tiež vravel kvôli štýlu humoru - čo to...
před 4 roky
FringeGeek

FringeGeek

Viděla jsem jenom pilotní epizodu a ta stála za velké kulové. Pokud se to má změnit, tak dobře pro ně, ale...
před 4 roky
Další články k tématu