16. 3. 2020

Velký přehled pilotů 2020: The CW

Velký přehled pilotů 2020: The CW

Jsme v polovině! Dnes se podíváme na piloty stanice The CW. Jelikož CWčko prodloužilo téměř celý svůj současný program, očekává se, že toho pro další sezónu tolik neobjedná. Nabídka je přesto pestrá.

statistika

6 pilotů, 2 seriálové objednávky

drama

Kung Fu

Pětadvacetiletá čínsko-americká hrdinka má již ve 25 letech krizi středního věku. Rozhodne se odejít z vysoké a vydat se na životní cestu do izolovaného kláštera v Číně. Když se vrátí domů, zjistí, že její rodné město ovládl zločin a korupce. Využije proto své schopnosti bojového umění a hodnoty Shaolin, aby chránila svou komunitu a předala kriminálníky spravedlnosti. V mezidobí navíc hledá zabijáka, který zabil jejího mentora a nyní jde po ní.

The Lost Boys

Matka se se svými mladými syny přestěhuje do městečka, kde vyrůstala. Brzy však zjistí, že je zde hříšný důvod pro to, že místní populární děti celý den spí, celou noc propaří, nikdy nevyrostou ani nezestárnou. Rodinná pouta budou otestována a bratři se postaví na opozitní strany mýtického sporu.

Maverick

Příběh se odehrává v současnosti v Americe. Hlavní hrdinkou je prezidentova dcera, která byla vychovaná tak, že plně věřila v počestnost a dobro svého otce. Její svět se obrátí vzhůru nohama, když nastoupí na školu v Georgetownu. Její spolužáci jí situaci rozhodně neulehčují, hrdinku navíc neustále sleduje ochranka. Bude se muset rozhodnout, jestli její věrnost zůstane u rodiny, nebo zda se dívka přidá k sílícímu odporu.

Hlavní hrdinkou je středoškolská učitelka Sarah Cooper, které se nelíbí, že chamtivá těžební společnost plánuje zničit její městečko. Najde si proto právní skulinku a městu vyhlásí nezávislost. Nyní se Sarah stává vůdkyní skupinky místních občanů, kteří se snaží vyzdvihnout svou novou vlastní zemičku z popela.

Seriál sleduje slavného superhrdinu Supermana a talentovanou novinářku Lois, kteří společně musí zvládat stres, tlak a komplexnost toho, co s sebou přináší rodičovství v dnešní moderní společnosti.

nepojmenovaný spin-off od Arrow

Píše se rok 2040 a Mia Queen má ve Star City vše, co kdy chtěla. Do jejího života se však náhle vrátí Laurel a Dinah a věci rychle naberou nečekané obrátky. Ženy stopují oběť únosu, která je s Miou pevně spjatá, a potřebují její pomoc. Mia si nemůže pomoct – musí se stát hrdinkou, aby spolu s Laurel a Dinah opět zachránily město.

nepojmenovaný prequel k The 100

Prequelový spin-off k oblíbenému seriálu, který se v této sezóně s diváky rozloučí sedmou sérií. Potenciální seriál se odehrává 97 let před událostmi Stovky. Začíná těsně po nukleární apokalypse a sleduje by přeživší na zemi, kteří se musí snažit přizpůsobit nebezpečnému světu a budovat novou, lepší společnost od základů.

Walker je ovdovělý otec dvou dětí, který má svůj vlastní morální kód. Hrdina se vrací domů do Austinu poté, co byl dva roky v utajení. Brzy však zjistí, že na něj doma čeká spousta práce a překážek. Pokusí se znovu navázat vztah se svými dětmi a celou rodinou. Ke svému překvapení si začne rozumět se svou novou parťačkou. Postupem času navíc začne být značně podezíravý ohledně příčin, které obklopují smrt jeho manželky.

Další díly seriálu
Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře8zobraz všech 8 příspěvků
ShedStories

ShedStories

Asi prázdne miesto vo watchliste, ktoré vzniklo po skončení Arrowa, nahradím radšej novinkou Kung Fu ako...
před 4 roky
Kyra01

Kyra01

Vyskúšam Kung Fu, The Lost Boys a prequel k The 100.
před 4 roky
andrea168

andrea168

Kung-fu - urcite ne, puvodni Kung-fu jsem milovala, nebudu si kazit vzpominky The Lost boys - dam sanci,...
před 4 roky
Další články k tématu