20. 3. 2020

Velký přehled pilotů 2020: NBC

Velký přehled pilotů 2020: NBC

Poslední zářez do série velkého přehledu pilotů pro rok 2020 se zaměří na stanici NBC.

statistika

12 pilotů, 3 seriálové objednávky

drama

At That Age

At That Age zkoumá odkaz afroamerické rodiny. Zlaté dítko rodiny Cooperů si projde katastrofickou událostí a zbylých sedm členů rodiny se musí rozhodnout, jak se se situací vypořádají. Na světlo navíc začínají vyplouvat temná tajemství.

Debris

Jde o sci-fi drama, které má mít stejný nádech jako X-Files nebo Muži v černém. Dva agenti z různých kontinentů a se dvěma odlišnými názory musí spolupracovat, aby vyšetřili vrak mimozemské lodi, který záhadně ovlivňuje lidstvo.

Echo

Echo je policejní seriál, který sleduje tým vyšetřovatelů. Ti řeší ty nejdůležitější případy tím, že se vydávají do minulosti.. v těle oběti. Převezmou na sebe identitu oběti a musí začít závodit s časem, aby předešli zločinu, než k němu dojde.

V Los Angeles se v zemi náhle otevře obrovská díra. Jedna rodina je rozdělena na půl. Matka se synem jsou sami, otec s dcerou jsou taky sami. Jedna dvojce se náhle ocitá v nevysvětlitelném pravěkém světě spolu s další skupinkou neznámých lidí. Všichni musí přijít na to, jak přežít, a odhalit záhadu, kde jsou a jak se dostanou domů.

Langdon

Jde o adaptaci bestselleru Ztracený symbol od Dana Browna. Projekt sleduje první dobrodružství slavného harvardského profesora Roberta Langdona. Ten musí vyřešit sérii smrtelných hádanek, aby zachránil svého uneseného mentora a odhalil velkou globální konspiraci.

Seriál sleduje hlavního hrdinu ve třech paralelně se odehrávajících životech. Ty se rozdělí vždy během zásadních rozhodnutí v jeho životních křižovatkách. Seriál se ptá a odpovídá na otázku, jak se život může lišit, když důležité rozhodnutí učiníte na základně lásky, věrnosti nebo vášně.

komedie

Crazy For You

tvůrci Rachele Lynn
herci

Daisy se vrací do randící hry, ovšem rychle zjišťuje, že když byla mimo, hra se naprosto a totálně změnila. Hrdinka si uvědomí, že se nedokáže chovat normálně a přitažlivě na prvním rande, a že potřebuje podporu svých přátel, aby uspěla.

American Auto

Příběh se odehrává ve velké automobilové firmě v Detroitu. Skupinka zakládajících členů se snaží znovu objevit identitu značky v rychle se měnícím automobilovém průmyslu.

Hlavním hrdinou je komik, který nabídne jedinečný a často kontroverzní pohled na moderní život, vztahy a spolurodičovství se svým nejlepším kamarádem (nebo kamarádkou – z článku to nejde poznat).

The Kenan Show (objednáno pro seriál, přesunuto ze sezóny 2019/20)

Kenan touží po tom, aby byl super táta svým dvěma rozkošným dcerkám. Mnohdy je to ale hodně těžké, zvlášť když se musí neustále vypořádávat se svou náročnou prací a přehnaně starostlivým tchánem, který mu „pomáhá“ těmi nejhoršími možnými způsoby.

Night School

Pilot sleduje jedinečnou směs dospělých v noční škole. Ti prožijí neočekávanou událost, která je pevně semkne, takže si budou pomáhat nejen ve třídě, ale i mimo ni.

nepojmenovaná komedie od Phila Jacksona a Dana Goora

tvůrci Phil Jackson, Dan Goor
herci

Příběh vypráví o skupince černošských přátel, jejich randících životech a vínu.

Romantická komedie podle španělské předlohy. Dva dospělí lidé si jdou pevně za svým cílem. Jejich životy naruší nečekaní cizinci, kteří je donutí stát se nejlepší verzí sebe sama, aby mohli najít lásku a dost možná jeden druhého.

nepojmenovaná komedie od Tiny Fey (objednáno pro seriál)

Bohatý podnikatel kandiduje na starostu Los Angeles a má k tomu samé špatné důvody. Když vyhraje, musí přijít na to, za jakými názory vlastně stojí, získat si respekt svých kolegů a zaměstnanců a znovu navázat vztah s dospívající dcerou… a to všechno během toho, kdy musí dohlížet na divoké občany města.

Young Rock (objednáno pro seriál)

Komedie se inspiruje skutečným životem a mládím herce Dwayna Johnsona.

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak to dej vědět světu! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře9zobraz všech 9 příspěvků
andromache

andromache

Neznám, neviděla jsem :D.
před 4 roky
Arkantos

Arkantos

Langdon. A mozno Debris. Uvidime podla pilotu ci dalsich info
před 4 roky
_karel_

_karel_

Debris, Echo, La Brea (Natalie Zea já můžu :D) a Langon. A jsem zvědavý, kolik tam zapracují LGBTQIAPK.
před 4 roky
Další články k tématu