5. 3. 2020

Tvůrci Černobylu vyvíjí pro HBO seriálovou verzi hry The Last of Us

Tvůrci Černobylu vyvíjí pro HBO seriálovou verzi hry The Last of Us

Populární videohra pro PlayStation The Last of Us od Naughty Dog se dočká seriálového zpracování, a to přímo na prémiové kabelovce HBO. Ta povolala do zbraně tvůrce uznávané minisérie Chernobyl (Černobyl) Craiga Mazina, který se seriálové adaptace hry ujme spolu s Neilem Druckmannem, který hru napsal a na seriálové zpracování bude také dohlížet a produkovat jej.

Příběh hry se odehrává dvacet let po zničení moderní civilizace. Joel je zocelený přeživší, kterého si najmou, aby převezl čtrnáctiletou Ellie z karanténní zóny. Co začne jako malá a snadná práce se brzy promění v brutální a srdceryvnou cestu. Oba hrdinové musí přežít cestu přes Spojené státy a spoléhat jeden na druhého, aby přežili.

Seriál od HBO ukáže události z původní hry a dost možná přidá i další obsah z nadcházejícího pokračování hry The Last of Us Part II, která bude dostupná od 29. května.

Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře11zobraz všech 11 příspěvků
Sang

Sang

Tak to je pecka! Jen nevim, jak přežiju, jestli Ellie nebude hrát Ellen Page.
před 4 roky
Micuda98

Micuda98

Rozhodně ji hrát nebude, jelikož v původní verzi jí byla Ellie trošku více podobná a na Naughty Dog...
před 4 roky
hacker3985

hacker3985

Hlavně at to nepodělají, potom to budebomba no a ja bych se měl vratit k jedniče na pořipomenutí před...
před 4 roky
Další články k tématu