6. 3. 2020

Streamer Quibi odstratuje v dubnu. Na co se můžeme těšit?

Streamer Quibi odstratuje v dubnu. Na co se můžeme těšit?

Nejnovější streamovací služba Quibi se nám poprvé představí v pondělí 6. dubna. V její nabídce bude pro začátek 50 programů, které budou rozdělené do tří kategorií: filmy v kapitolách, neskriptové/do­kumenty a denní aktuality.

Quibi nabídne předplatitelům omezený devadesátidenní zkušební provoz zdarma. Následně se výše předplatného bude pohybovat na hodnotách 4,99 dolaru s reklamami a 7,99 dolaru bez reklam. Quibi plánuje během prvního roku vytvořit 175 původních seriálů a 8 500 „quick bites“ epizod. Quibi = zkratka pro quick bites (volně se dá přeložit jako jednohubky).

filmy v kapitolách

Aka seriály. Pod fajnovým pojmem se ukrývají velké příběhy, které jsou rozdělené do kapitol s délkou 7–10 minut.

neskriptové a dokumenty

Pořady se budou zabývat škálou témat od módy přes cestování, zvířata, auta, budovy, hudbu, sport, komedii, talkshow, variety až po dokumenty. Díly budou mít délku max. deset minut.

denní aktuality

Půjde o krátké 5–6minutové zprávy o aktuálním dění ve světě, v zábavním průmyslu, plus také inspirativní spoty.

seriály dostupné při startu 6. dubna (aka filmy v kapitolách)

Flipped
Jann a Cricket Melfiovi jsou chronicky nezaměstnatelný pár. Sami o sobě tvrdí, že jsou experti na renovace domů a jsou přesvědčeni, že se stanou další velkou dvojkou jako moderátorské duo na poli domácího designu v kabelové televizi. Jejich sny o slávě jdou stranu poté, co je unesou členové drogového kartelu, a hrdinové jim musí začít renovovat rozlehlé domy.


Most Dangerous Game
Dodge Maynard je zoufalý z toho, že nedokáže zaopatřit svou těhotnou ženu. Předtím, než podlehne smrtelné nemoci, přijme nabídku na účast ve smrtící hře. Záhy zjistí, že v ní není lovcem, jak si myslel, ale kořistí.


Survive
Jane musí bojovat o svůj život, když její letadlo ztroskotá na opuštěné zasněžené hoře. Paul je jediným dalším přeživším. Společně se vydávají na náročnou a nebezpečnou cestou pryč z divočiny.


When the Street Lights Go On
Městskou komunitou otřese vražda krásné mladé dívky. Její sestra a středoškolští vrstevníci se musí s její smrtí nějak vypořádat a vrátit se do normálního života, zatímco probíhá vyšetřování vraždy.

Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu