8. 3. 2020

Novinka pod lupou: The Trouble with Maggie Cole (ITV)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název The Trouble with Maggie Cole
Žánr drama
Stanice ITV
Premiéra 4. 3. 2020
Vysílání středa, 21:00
Délka pilotu 44 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Maggie Cole je městská drbna, která miluje drbání o životech svých sousedů a přátel. Touží mít přehled o všem a o každém kolem sebe. Karty se však obrátí, když se náhle ona stane středem pozornosti a centrem všech drbů.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Tak tohle byla solidní karma. Pilot je vesměs nuda až téměř do konce, než dojde k obrácení karet. I tak to ale stojí za to právě kvůli tomuto momentu.

Osobně jsem typ člověka, který se stará sám o sebe a je mu úplně jedno, co dělají ostatní, hlavně když s tím neotravují jeho. Proto nedokážu pochopit ten druhý typ lidí, kteří se snaží strkat nos do osobních záležitostí ostatních a milují drby a pomluvy. To je případ Maggie, která se rozhodně dá popsat jako městská drbna.

Jako nezlobte se na mě, ale sejít se poprvé s člověkem a vyžvanit mu všechny drby o všech ve městě, to mi nepřijde jako normální chování. Proto moji dušičku tak potěšil ten výsledek, kdy se všichni dozví, co udělala, a všechno se proti ní obrátí. Takový typ člověka, který je závislý na tom, aby byl s ostatními „zadobře“, dostane trest v té podobě, že se s ní nikdo nebude bavit.

Jak říkám, karma funguje, i když tomu asi musí pomoct fikce a představivost scenáristů. Každopádně Británie opět dokazuje, že umí vymyslet seriálová témata, která nejsou stokrát dokola omílaná. Dál sice koukat nebudu, protože – jak už jsem řekla – pilot byl kromě onoho momentu docela nuda, ale i tak odcházím po prvním díle spokojená.

  • karma
  • postavy
  • kromě scény s vysíláním reportáže se tam celý díl nic neděje
50 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Kdo nelikuje není SerialZoňák! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu