9. 3. 2020

Joffrey se vrací před kameru

Joffrey se vrací před kameru

Herec Jack Gleeson dokáže rozvařit krev v žilách mnohých televizních fanoušků hned, jakmile ho lidé vidí na fotce nebo v záběru. Proslavil se svou rolí Joffreyho Baratheona, jednoho z největších záporáků fantasy seriálu Game of Thrones (Hra o trůny).

Gleeson se po šesti letech vrací zpět na televizní obrazovky. Sedmadvacetiletá hvězda zazáří v hlavní roli nové komedie Out of Her Mind, kterou objednala britská stanice BBC Two. Herec se zde objeví po boku Cariad Lloyd, Juliet Stevenson a rapera Scroobiuse Pipa.

Novinka sleduje zlomená srdce, rodinu a nabízí způsob, jak oboje přežít ve zdraví. Odklání se od tradičního sitcomového formátu tím, že kombinuje výstřední postavy, animaci a vědecká vysvětlení.

Po odchodu z GoT Gleeson uvažoval, že nadobro opustí hraní, aby se mohl v klidu vzdělávat. Nakonec se však rozhodl, že jde pro něj o tu správnou kariérní volbu.

Líbilo se? Tak nás motivuj sdílením! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
Yellow

Yellow

Já předpokládala, že uz se na to vyprd, ale když peníze došly, tak zase dostal chuť, protože studovat je...
před 4 roky
Imaginant

Imaginant

Teď reaguju jen na titulek. Myslím, že takovýmhle titulkům by jste se měli vyhýbat. Joffrey je jen...
před 4 roky
andrea168

andrea168

Tak na to určitě podívám.
před 4 roky
Další články k tématu