10. 3. 2020

Sanctuary dostane reboot, vrátí se i známá tvář

Sanctuary dostane reboot, vrátí se i známá tvář

Aktualizováno: Amanda Tapping na svém Twitteru zprávu nevyvrátila, ale ani nepotvrdila. Ohledně zdrojového článku na Deadline se vyjádřila: „Tento článek není přesný. To je vše, co k tomu prozatím řeknu.“

Dříve: Téměř devět let po zrušení Sanctuary (Svatyně) plánuje kabelovka Syfy velký návrat oblíbeného seriálu. A co víc, v rebootu by se měla vrátít Amanda Tapping v roli doktorky Helen Magnusové.

Výkonný producent Martin Wood podepsal smlouvu na vývoj nových příběhů seriálu Sanctuary, který se na Syfy vysílal v letech 2007–2011. Tapping aktuálně vyjednává s produkční společností All Canadian Entertainment o účinkování v rebootu, prozatím smlouvu nemá oficiálně uzavřenou.

„Sanctuary byl seriál, který se nebál posunovat hranice ve vyprávění příběhů i vizuálních inovací,“ uvedl Wood v oficiálním vyjádření. „S tím, jaká je v dnešní době k dispozici technologie, se nemůžeme dočkat, kam až tyto hranice budeme moci posunout nyní.“


Chybí vám Sanctuary? Chtěli byste seriál vrátit zpět na obrazovky, zvlášť pokud by se v něm vrátila Amanda?

Úderná hláška pro podporu sdílení. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře7zobraz všech 7 příspěvků
ESESEL

ESESEL

Taky jsem na to koukal jak vyvoraná myš, než mě Amandin tweet zase uklidnil... Ale pak jsem viděl někoho...
před 4 roky
Kyra01

Kyra01

Sanctuary milujem, som za verziu v akejkoľvek podobe, pokiaľ to bude dobré:) Ale radšej ako reboot by...
před 4 roky
hacker3985

hacker3985

to jsem zvedav co z toho nakonec vyleze
před 4 roky
Další články k tématu