22. 3. 2020

Novinka pod lupou: Feel Good (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Feel Good (Na pohodu)
Žánr komedie
Stanice Netflix
Premiéra 19. 3. 2020
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 25 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Odlehčená dramatická komedie sleduje stand-up komičku Mae, která se musí vypořádat se střízlivostí, závislostí a novým vztahem se ženou, která doteď bývala na kluky.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Pamatujete si ještě na Work in Progress před pár měsíci? Tohle vypadá dost podobně, jen hlavní hrdinka je o třicet let mladší. Seriál nevypadá až tak tragicky, ale rozhodně to není něco, co bych aktivně vyhledávala a musela okamžitě vidět maratonem.

Hlavní hrdinka vypadá jako kluk. Nic proti krátkovláskám, ale je to pravda, nepřijde mi, že by jí to nějak moc slušelo. Upřímně moc nevím, co na ní její přítelkyně vidí, zvlášť když hrdinka má být první holkou, se kterou dosavadní heterosexuálka začne chodit. Já vím, jak tvrdí Netflix, Love Is Blind (Láska je slepá), takže by vzhled neměl hrát roli. Ale i tak se mi tomuhle scénáři nechce moc věřit. Na druhou stranu herečka/tvůrkyně hraje sebe sama, takže třeba si tohle skutečně prožila na vlastní kůži.

Pilot docela utekl, ale to je tak všechno, co vám o něm řeknu. Stand-up bylo tragické, sponzorka k pláči, neustálé hádky taky nepotřebuju vidět stokrát dokola během 30 minut. Vlastně mě napadá ještě jedna dobrá věc – počátky vztahu obou žen se smrskly do dvouminutové koláže, takže jsme si tu veškerou trapnost počátečního vztahu odpustili. Ani to mi ale nestačí k tomu, abych v seriálu pokračovala dál.

  • krátká stopáž
  • solidní tempo
  • smrsknutí počátku vztahu do dvou minut
  • rodiče, sponzorka
  • dokola omílaný problém se závislostí
40 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak to ukaž ostatním! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu