31. 3. 2020

Elliot Stabler se vrací!

Elliot Stabler se vrací!

Jedna z nejoblíbenějších postav ze světa kriminálek se nejen po letech vrací na scénu, ale dokonce dostává svůj vlastní seriál. Stanice NBC objednala třináct epizod nepojmenované kriminálky, která má přímou návaznost na Law & Order: Special Victims Unit (Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti).

Christopher Meloni se vrací jako Elliot Stabler, který vede v New Yorku policejní jednotku proti organizovanému zločinu.

Jedná se o první nový projekt, který Wolf pro stanici vytvoří po podepsání obrovské pětileté smlouvy, jež mu mimo jiné zaručila třísezónní objednávky Chicago seriálů i zmíněného SVU.

Seriál je zasazený do New Yorku, což mu umožní snadno vytvářet crossovery s SVU, a tím pádem i shledání Bensonové a Stablera. Meloniho chemie s kolegyní Mariskou Hargitay vedla k tomu, že se jejich postavy staly jedním z nejoblíbenějších dvojic v seriálech po více než dekádu.

Stabler byl jednou z hlavních postav v prvních 12 sériích SVU, s Bensonovou byli parťáci a nejlepší kamarádi. Role Melonimu zajistila v roce 2006 nominaci na Emmy.

Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře15zobraz všech 15 příspěvků
andromache

andromache

Ano, Meloni pochopil, že Happy! se prostě nedá a vrací se k tomu, co je mu nejbližší.. Byť já si teda...
před 4 roky
Bellezza

Bellezza

Konečne,na toto už čakám roky! Aj ked som už strácala nádej. Nemôžem sa dočkať.
před 4 roky
IP Freely

IP Freely

Hele, Nick Sax. :D Oholenej a střízlivej. Zvláštní pohled.
před 4 roky
Další články k tématu